Η Τουρκία κατέρριψε αεροσκάφος που παραβίασε τον εναέριο χώρο της

Η Τουρκία κατέρριψε αεροσκάφος που παραβίασε τον εναέριο χώρο της Facebook Twitter
10

Τουρκικά μαχητικά κατέρριψαν σήμερα το απόγευμα συριακό στρατιωτικό αεροσκάφος, το οποίο σύμφωνα με την  Άγκυρα είχε παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο.

Το F-16 που απογειώθηκε από στρατιωτική βάση στα Άδανα της νότιας Τουρκίας κατέρριψε το αεροπλάνο με τη χρήση πυραύλων χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστές οι υπόλοιπες λεπτομέρειες της επιχείρησης. Οι πληροφορίες από τα τουρκικά μέσα αναφέρουν πως οι παραβιάσεις έγιναν στην επαρχία Χατάι της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι το συριακό αεροσκάφος κατέπεσε και συνετρίβη σε συριακό έδαφος ενώ η εφημερίδα Χουριέτ σημειώνει πως το αεροσκάφος διαλύθηκε σε τρια τμήματα κατά την συντριβή.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό συντριμμιών ενώ ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους πιλότους και το πλήρωμα του αεροσκάφους που κατερρίφθη.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM