ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2015 | 21:03

Σεξ με πολύ μεγαλύτερο άντρα!

Γεια σας,Είμαι η Μ. και είμαι 26 χρονών. Μια ζωή έκανα το σωστό και είχα ένα εξόχως δύσκολο και σκληρό περιβάλλον οικογενειακό σε σημείο να ελέγχομαι για τα πάντα, ειδικά για τις σχέσεις μου. Δεν μπορώ να πω πως έχω ιδιαίτερη ερωτική εμπειρία, μάλλον το αντίθετο.Γνώρισα όμως κάποιον που είναι 51 και μπορώ να πω πως με έχει γοητεύσει όσο κανείς μέχρι σήμερα. Δε νομίζω πως θέλω να κάνω σχέση μαζί του αλλά σεξ θα έκανα ευχαρίστως! Το μόνο μου θέμα είναι ότι αν πάλι αρχίσω να πονάω και δεν γίνει η διείσδυση θα ξενερώσω κι εγώ κι αυτός!!! Και το λέω έτσι γιατί νιώθω μισή γυναίκα που είμαι 26 και δεν έχω κάνει κανονικό σεξ με κάποιον, που κάθε φορά πονούσα και σταματούσαμε, που ουσιαστικά δεν ξέρω τι θα πει να κάνεις σεξ! Έχω πάει και σε γυναικολόγο και σε σεξολόγο, ο μεν πρώτος όπως χαρακτηριστικά μου λέει συνέχεια, είμαι τόσο κούκλα και μέσα όσο και έξω και ίσως δεν είμαι πολύ χαλαρή εκείνη την ώρα, η δεύτερη μου είπε πως ίσως είναι ψυχολογικό και να κάνω μερικές συνεδρίες για να με βοηθήσει, αλλά δε με ενέπνευσε και δεν πήγα. Καμία συμβουλή ή βοήθεια ή κάτι χρήσιμο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εμ βασικα πιστευω οτι εδω ειμαστε για να βοηθαμε και οχι να υπαρχει ενταση.Εγω προσωπικα δεν εχω ταμπου αν σε ελκυει αυτος ανδρας δεν υπαρχει προβλημα.Και εγω που ειμαι σε σχεση εγω ειμαι 25 και ο φιλος μου 32 που ειναι το προβλημα?Οταν δυο άνθρωποι ταιριαζουν και ειδικα στο σεξουαλικο κομματι δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.Ελπίζω να το έχεις δοκιμάσει είτε με αυτόν είτε με κάποιον άλλο και να θυμάσαι να περνάς καλά.Το σεξ υπάρχει για να ικανοποιεί και να ευχαριστεί τους ανθρώπους και όχι για να τους ταλαιπωρεί.Όσο για το μέγεθος μετράει και παραμετραει απλα οι περισσότεροι άντρες είναι κομπλεξικοί.
Λοιπόν, ο κάθε ένας μπορεί να πει ότι χαζομάρα θέλει.Αν εσύ γουστάρεις μεγαλύτερο άνδρα, keep going. Δεν θα σου έλεγα να επισκεφτείς κάποιον ειδικό γιατί δεν υπάρχει λόγος, όπως ήδη έχεις διαπιστώσει. Εσύ, πρέπει απλά να χαλαρώσεις, μην σκέφτεσαι ούτε στο ελάχιστο το σεξ και το αν θα πονέσεις κτλ. γιατί δεν θα καταφέρεις τίποτα. Απλώς αφήνεις τα πράγματα να εξελιχθούν και απολαμβάνεις την κάθε στιγμή με τον άνθρωπο.
όταν λέμε μεγαλύτερο εννοούμε μάλλον πολύ πολύ μεγαλύτερο...βρε κορίτσι μου γιάτι να σε γοητεύσει ενας άντρας κοντά στην ηλικία του πατέρα σου;αυτο το θέμα δεν θα το συζητήσω αλλα θα σε αφήσω να το σκεφτείς ωστόσο αυτο που θα σου πω ειναι να χαλαρώσεις όταν φτανεις στην πράξη να κάνεις πολλά προκαταρκτικά και να κάνεις σεξ με καποιον ο οποίος ξέρεις πως θα σου φερθεί με ωραίο ήρεμο και χαλαρό τρόπο και φυσικά να σε σεβαστεί.Ισως να πονάς επειδή κανένα απο αυτούς δεν σε είχε γοητεύσει τόσο ωστε να κανετε ερωτα...απλα ηρέμησε και κάνε αυτο που θέλεις είτε το μετανιώσεις είτε όχι