Γιατρός κατηγορείται πως ξέχασε το κινητό του μέσα στο στομάχι ασθενούς

Γιατρός κατηγορείται πως ξέχασε το κινητό του μέσα στο στομάχι ασθενούς Facebook Twitter
3

 

Γυναίκα καταγγέλλει γυναικολόγο στην Ιορδανία επειδή, όπως ισχυρίζεται, ξέχασε το κινητό του στην κοιλιά της κατά τη διάρκεια καισαρικής. Η ίδια το αντιλήφθηκε όταν η συσκευή άρχισε να δονείται.

Η 36χρονη, Ιορδανή, Hanan Mahmoud Abdul Karim εισήχθη νωρίτερα τον Απρίλιο, σε ιδιωτική κλινική ώστε να γεννήσει αλλά φεύγοντας ο γιατρός της άφησε ενθύμιο, το κινητό του. Η γυναίκα και το 4,8 κιλών μωρό της βγήκαν υγιείς από το νοσοκομείο στην περιοχή Αμμάν της Ιορδανίας, ωστόσο, έπειτα από λίγες ώρες άρχισε να έχει ανυπόφορους πόνους, ενώ η μητέρα της συνειδητοποίησε ότι το στομάχι της δονούταν.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η γυναίκα μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου σε ένα πρώτο στάδιο δεν βρέθηκε τίποτα το μη φυσιολογικό. Ωστόσο, η μητέρα της επέμεινε και τη μετέφερε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε ακτινογραφίες, οι οποίες αποκάλυψαν την πηγή των πόνων. Η 36χρονη υπεβλήθη σε σειρά χειρουργείων ώστε να αφαιρεθεί το κινητό τηλέφωνο.

Η μητέρα της, Majeda Abdul Karim, κοινοποίησε το πρωτοφανές περιστατικό στα μέσα της χώρας και σύμφωνα με τη Daily Mail το γεγονός προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Μάλιστα, μέλη του κοινοβουλίου, και συγκεκριμένα, ο Salim Al Bataynah ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης. «Οι χώρες οι οποίες σέβονται τον εαυτό τους και το έθνος τους, και ταυτίζονται με τέτοια σκάνδαλα, θα πρέπει να παραιτούνται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, ο Υπουργός Υγείας της Ιορδανίας σε σχετικές δηλώσεις του για το θέμα τόνισε πως «η ιστορία είναι πλήρως κατασκευασμένη».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ

Διεθνή / Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα σε μια εκ βαθέων συνέντευξη: «Είμαστε ο ένας το αντίβαρο του άλλου»

«Το κατάλαβα σχεδόν αμέσως ότι επρόκειτο για μια μοναδική γυναίκα, με την ακεραιότητα και τον χαρακτήρα, την εξυπνάδα και τις αξίες που θα με έκαναν καλύτερο άνθρωπο» δηλώνει ο Μπαράκ Ομπάμα για τη σύζυγό του
THE LIFO TEAM
«Εβραϊκή τρομοκρατία»: Πρώην κορυφαίοι αξιωματούχοι του Ισραήλ στρέφονται κατά της κυβέρνησης Νετανιάχου

Διεθνή / «Εβραϊκή τρομοκρατία»: Πρώην κορυφαίοι αξιωματούχοι του Ισραήλ στρέφονται κατά της κυβέρνησης Νετανιάχου

Πρώην πρωθυπουργοί, επικεφαλής της Μοσάντ και της Σιν Μπετ απειλούν με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι επιτρέπει επιθέσεις κατά Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ

Διεθνή / Σύγκρουση τρένων στη Βρετανία: Ο μηχανοδηγός φέρεται να παραβίασε κόκκινο

Η ανάλυση των συστημάτων της αμαξοστοιχίας δείχνει ότι ο μηχανοδηγός επιχείρησε να φρενάρει περίπου εννέα δευτερόλεπτα πριν από τη σύγκρουση, όταν το τρένο κινούνταν με ταχύτητα 122 χιλιομέτρων την ώρα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Πως είναι δυνατόν να ζητά κάποιος βουλευτής την παραίτηση της κυβέρνησης της χώρας του για ένα περιστατικό ιατρικού σφάλματος σε μία ιδιωτική κλινική;