Κάταγμα στον αγκώνα υπέστη ο Αντώνης Σαμαράς

Κάταγμα στον αγκώνα υπέστη ο Αντώνης Σαμαράς Facebook Twitter
9

Κάταγμα στον αγκώνα υπέστη ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, όπως διαπιστώθηκε μετά από εξέταση στο ΚΑΤ, όπου μετέβη χθες το βράδυ ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ., σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, αμέσως, του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα και επέστρεψε στην οικία του. Ο πρώην πρωθυπουργός, τραυματίστηκε ενώ έπαιζε με τον γιο του, στον κήπο του σπιτιού τους.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Η δικη μου "προταση"στον Προεδρο ,αγαπητε-η Λενα Αζιρυς,βασιζεται στην πολυετη εμπειρια και πρακτικη στο θεμα της μακαριτισσας της μανουλας μου.Που να ξερω εγω,ομως,τι "προτεινει η προοδευτικη παραταξη" ; Οσες φορες τηλεφωνησα με καποιο συναφες ερωτημα στην Συγγρου η στην Χαριλαου Τρικουπη, αρνηθηκαν να μου απαντησουν !
Είναι σίγουρο ότι δεν προκλήθηκε από παρατεταμένο και επαναλαμβανόμενο χτύπημα σε σκληρή επιφάνεια? Πχ πάνω στο γραφείο του? Ή στο μπράτσο της καρέκλας του? Χμμμμμ....
Ο Καραμανλης επαθε διαστρεμμα ενω επαιζε 5x5 και το γυρισε στο playstation . Ο Σαμαρας χτυπησε τον αγκωνα του ενω επαιζε με το γιο του...Τελικα οι αρχηγοι της ΝΔ δεν το εχουν με το παιχνιδι....