Θέμα στη Βουλή με την προτεινόμενη από τους ΑΝΕΛ για την αντιπροεδρία του ΕΦΕΤ

Θέμα στη Βουλή με την προτεινόμενη από τους ΑΝΕΛ για την αντιπροεδρία του ΕΦΕΤ Facebook Twitter
5

Θέμα και ένταση προκάλεσε στη Βουλή η προτεινόμενη υποψηφιότητα για την αντιπροεδρία του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, της Φωτεινής Αθανασοπούλου, η οποία ήταν υποψήφια στις εκλογές με τους ΑΝΕΛ..

 

Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ έφεραν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής που κρίνει την υποψηφιότητα αναρτήσεις της κ. Αθανασοπούλου από τις οποίες φαίνεται να πιστεύει στους ψεκασμούς. Συγκεκριμένα προτείνει άρθρο με τίτλο «Μας δολοφονούν από τον ουρανό» αναφέροντας παράλληλα ότι «εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις δεν παρατηρούνται ψεκασμοί. Για προσέξτε το».

Επίσης φέρεται να γράφει «σας χρειαζόμαστε εδώ» αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης και στην απειλή του ότι θα εκτελεί όσους δημοσιογράφους δεν λένε την αλήθεια.

Ακόμη εμφανίζεται ανάρτηση υποστηρικτική για τα υπερεθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην 25η Μαρτίου γράφοντας: «Και πολύ καλά κάνει εθνικιστικά το Μακεδονία Ξακουστή. Δεν μας χ… λέω εγώ».

 

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού σημειώνουν επίσης ότι η υποψήφια για τον ΕΦΕΤ υιοθετεί και ανάρτηση που υποστηρίζει ότι το κύμα μεταναστών είναι μέρος σχεδίου για να εποικίσουν μουσουλμάνοι τα Βαλκάνια και να εξουδετερωθούν οι φιλορωσικοί ορθόδοξοι πληθυσμοί στα πλαίσια των γεωπολιτικών σχεδιασμών της νέας τάξης πραγμάτων.


Η συνεδρίαση της Επιτροπής διεκόπη προκειμένου να συμμετάσχουν τα μέλη της σε ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, τελικά όμως η ίδια η κ. Αθανασοπούλου απέσυρε την υποψηφιότητα της.

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό. Ακριβώς αυτό ειναι το πρόβλημά μας κι από κει ξεκινούν όλα. Προσωπικά εγώ τέτοια άτομα, ανεξαρτήτως κομματικού προσανατολισμού, δεν τα θέλω ούτε για νηπιαγωγούς.
Το τι αποκαλύπτεται καθημερινά για τους ανθρώπους που βαλαμε στη βουλή δεν περιγράφεται. Τόσο σοφός λαος δύσκολο να υπάρχει κι'αλλου στον κοσμο. Πρεπει να είμαστε μοναδικοι στη βλακεία....
Κι όμως, εγώ προσωπικά βρίσκω απόλυτα ρατσιστικό να ζητείται η απόσυρση της υποψηφιότητας κάποιου απλά επειδή υποστηρίζει κάτι που οι υπόλοιποι βρίσκουμε γελοίο. Κι εγώ ως άθεος μπορεί να θεωρώ γελοίο ο άλλος να πιστεύει στον θεό αλλά έχουμε δημοκρατία και μπορεί να πιστεύει σε ό,τι θέλει. Αν το βιογραφικό της είναι πλήρες και έχει όλες τις ικανότητες για αυτή τη θέση γιατί να την εξαναγκάζουμε σε παραίτηση; Εμένα αυτό είναι που με τρομάζει περισσότερο κι όχι το να πιστεύει κάποιος ότι μας ψεκάζουν.