ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΠΑΣΟΚ: Να μας πει ο πρωθυπουργός αν έγινε συζήτηση για διπλό νόμισμα και σενάριο Guero

ΠΑΣΟΚ: Να μας πει ο πρωθυπουργός αν έγινε συζήτηση για διπλό νόμισμα και σενάριο Guero Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, εάν συναντήθηκαν με τον πρώην επικεφαλής οικονομολόγο της Deutsche Bank Τόμας Μάιερ, απευθύνει το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Μάιερ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Βαρουφάκη και συζήτησαν την πιθανότητα να υιοθετηθεί διπλό νόμισμα.

Συγκεκριμένα, σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ σημειώνεται: «Αληθεύει ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών συναντήθηκαν με τον πρώην επικεφαλής οικονομολόγο της Deutsche Bank, Τόμας Μάιερ, όπως αναφέρει ο τελευταίος στην εφημερίδα Handelsblatt, και συζήτησαν την πιθανότητα υιοθέτησης διπλού νομίσματος, "guero";».

2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εσυ Βενιζελε και το πασοκ, ποσο υπευθυνοι αισθανεστε απο μια πειθανη χρεοκωπια,απο ενα επερχομενο διπλο νομισμα,απο μια οικονομικη καταρευση της Ελλαδας?Εγω νομιζω ο,τι << δεν εχετε δικαιωμα δια να ομιλειτε>> οπως ελεγε ο Κουτσογιωργας,πριν τουλαχιστο απολογηθειτε στον Ελληνικο Λαο για τα οσα θλιβερα σας καταμαρτυρουν οτι πραξατε σε βαρος μας απο το 1981 και μεχρι πριν λιγους μηνες.(Εσεις και οι αλλοι βεβαια).Ισως μαθουμε, πως ....καταφερατε να μας χρεωσετε με 330 γιουρο μεσα σε 40 χρονια,τι εγιναν τα πρκετα Ντελορ,τι εγιναν τοσα λεφτα και φτασαμε να χρεωκοπησουμε (οχι εσεις βεβαια αλλα εμεις ο Λαουτζικος).Και,που ξερεις, μπορει να καταλογισθουν και ποινικες ευθυνες, αν τεκμηριωθουν(καμμια φορα γινονται και θαυματα!!!),και τοτε.....