O Aphex Twin έκλεισε το Soundcloud του

O Aphex Twin έκλεισε το Soundcloud του Facebook Twitter
1
Ο Aphex Twin ακολούθησε το παράδειγμα των Adele, Hozier και  Kelly Clarkson και έσβησε τον λογαριασμό του στο Soundcloud
Πέρσι κυκλοφόρησε το Syro, το πρώτο του άλμπουμ μετά από 10 χρόνια απουσίας από την μουσική αλλά ισχυρίστηκε ότι έχει ένα τεράστιο αρχείο ακυκλοφόρητης μουσικής.
Μέσα στον ίδιο χρόνο έβγαλε στο φως ένα EP 13 κομματιών, το  Computer Controlled Acoustic Instruments pt2 και από τότε ανέβαζε συνέχεια υλικό στο Soundcloud σε 3 διαφορετικά προφίλ, πρώτα με το όνομα user48736353001, μετά με το Caustic Window και τελευταία με το 8user48736353001.
Την προηγούμενη βδομάδα ο Richard D James ανέβασε μια ντουζίνα κομμάτια πάλι, ορισμένα από τα οποία χρονολογούνται από τα τέλη του ‘80 και τις αρχές του ‘90. Αν πλέον δεν υπάρχουν πια στο Soundcloud μπορεί κάποιος να τα βρει σύμφωνα με το περιοδικό Mixmag στο youtube. H σελίδα του που τώρα είναι άδεια για ελάχιστο χρόνο έγραφε “I AM NOT RICHARD” και μετά είχε ένα λινκ για ένα κανάλι στο youtube που έχει πλέον όλα τα ντέμο. 

Η Warp records, η δισκογραφική του εταιρεία δεν έχει ακόμη εξηγήσει το λόγο για αυτήν την ξαφνική αποχώρηση του από την συγκεκριμένη streaming υπηρεσία. Στις 8 Μαΐου όμως αρκετοί καλλιτέχνες που είναι στην Sony Music και στην Columbia Records, απέσυραν την μουσική τους από το Soundcloud. Το Billboard έγραψε ότι αυτό οφείλεται σε έλλειψη οικονομικών ευκαιριών. 
Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια