ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2015 | 14:19

O αδερφος μου και η χωριατοπουλα

Ο αδερφος μου ειναι πολυ καλο παιδι, με ηθος αξιες απο μια ευκατασταση οικογενεια με κοινωνικο status, αποφοιτος σχολης με αριστουχους, με καλη δουλεια με γλωσσες, με μεταπτυχιακο ομορφος εχει ολο το πακετο που θα θελε καθε γυναικαΑυτη ειναι απο χωριο,φτωχουλα, με αγραμματους γονεις εχει μια δουλεια και αυτο ειναι ολο απο ομορφια πολυ μετρια κοντη γεματουλα κλπ αλλα εχει μια καπατσοσυνη, σηκω σηκω κατσε κατσε τον εχει τετοιο κελεπουρι που θα ξαναβρει απορω πως γυρισε να την κοιταξει ...δεν ξερω τι βρηκε σε αυτο το πραγμα αλλα πρεπει να χωρισουν το θεμα ειναι το πως τον ξεστραβωνω?
4
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητή μου φίλη κοίταξε να δεις.Επειδή, αν εξαιρέσουμε το καλό οικονομικό και κποινωνικό status νομίζω ότι φέρνω στον αδερφό σου αρκετά (γερές σπουδές εξωτερικίσιες με υποτροφία και δεν συμμαζεύεται, καλό παιδί κτλ) επέτρεψέ μου να σου μιλήσω εκ των έσω για να δεις πως σκέφτεται κάποιος παρόμοιος με τον αδερφό σου.Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στο κρεβάτι. Αν η εν λόγω δεσποινίς είναι ξηγημένη και το λέει η περδικούλα της, είναι πολύ ισχυρό κίνητρο για ένα καλό παιδί να είναι μαζί της. Βέβαια, αν όντως είναι τόσο καπάτσα και πονήρω, μπορείς, κάποια στιγμή που δεν θα είναι και τόσο μαζί (τι διάολο, όλο και κάποιο Σ/κ θα λείψει η δεσποινίς στο χωριό της) να τον κάνεις μια κουβέντα και να του ανοίξεις τα μάτια. Πήγαινέ τον για μπέργκερ, πιάνει πάντα. Εκτός και αν η περί ου ο λόγος δεσποινίς καταπίνει το σπέρμα του.Εκεί, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Και απ' ό,τι καταλαβαίνμω, η μανταμίτσα του δίνει και καταλαβαίνει.Λυπάμαι πολύ.ΥΓ. Έχε υπόψιν σου πάντως τα μαγαζιά με μπέργκερ. Αν όχι ο αδερφός σου και τ' ανήψια ξετρελαίνονται. :)