ΔΗΜΑΡ εναντίον ΕΡΤ για τον Κασιδιάρη

ΔΗΜΑΡ εναντίον ΕΡΤ για τον Κασιδιάρη Facebook Twitter
9

Επικριτική ανακοίνωση για την ΕΡΤ εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ, με αφορμή την εμφάνιση του βουλευτή της Χ.Α. Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ». Η ΔΗΜΑΡ διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο εμφάνισε η ΝΕΤ τον εκπρόσωπο της Χ.Α. καθώς «προσφέρθηκε βήμα να εκφράσει τις αντιδημοκρατικές του απόψεις χωρίς πολιτικό αντίλογο».

 «Θεωρούμε απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο η Δημόσια Τηλεόραση εμφάνισε στην εκπομπή της "Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ" τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρη. Προσφέροντας του, στην ουσία, βήμα για να αναπτύξει τις αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές απόψεις του χωρίς κανένα, ούτε καν στοιχειώδη, δημοσιογραφικό ή πολιτικό αντίλογο» τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Πώς μπορεί η ΕΕ να συμβάλει; 

Digital EU Forward / O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Ένας ειδικός αποκαλύπτει τι συμβαίνει και πώς μπορεί η ΕΕ να δράσει; 

Ο επικεφαλής της ειδικής ομάδας της ΕΕ για την παραπληροφόρηση, Lutz Güllner, σε μια συνέντευξη για τις διαδικτυακές επιθέσεις, τη στρατηγική παραπληροφόρησης της Ρωσίας, τη διάδοση των fake news και τα εργαλεία επαλήθευσης πληροφοριών.  Συνέντευξη στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ