Άγριο βασανισμό της Άννυ δείχνει η έκθεση της αστυνομίας

Άγριο βασανισμό της Άννυ δείχνει η έκθεση της αστυνομίας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
9

Άγριο βασανισμό της μικρής Άννυ μέχρι θανάτου  δείχνει η έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που περιλαμβάνεται στην δικογραφία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου ίχνη αίματος της 4χρονης βρέθηκαν σε όλους σχεδόν τους χώρους του υπόγειου διαμερίσματος της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Στην έκθεση αναφέρονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αλλά και ότι ο 27χρονος κυνηγούσε τη μικρή μέσα στο διαμέρισμα και της κατάφερνε απανωτά χτυπήματα, ενώ την έπιανε και πέταγε σε τοίχους και αλλού.



Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όταν ολοκλήρωσε την κακοποίηση, φαίνεται να την έβαλε στην κούνια της και όταν την βρήκε νεκρή, ίσως από εσωτερική αιμορραγία, ένα 24ωρο αργότερα αποφάσισε να εξαφανίσει το ίδιο του το παιδί.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Ελλάδα / Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Λειτουργεί η επιχείρηση στην παραλία Πάνορμος αν και είχε σφραγιστεί από τον δήμο Μυκόνου το καλοκαίρι του 2023 - Ανύπαρκτη η επιχείρηση στο MyCoast - Τι δηλώνει στη LiFO ο δήμαρχος Μυκόνου
NEWSROOM
Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα Ορθόδοξη διακόνισσα στη σύγχρονη εποχή στην Ζιμπάμπουε

Διεθνή / Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα διακόνισσα της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ζιμπάμπουε

Η ορθόδοξη εκκλησία αλλάζει σελίδα - Η διακόνισσα Αγγελική, η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ιερό, σπουδάζει Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές και έχει στόχο μέσα από το έργο της να προστατεύσει τον πλανήτη
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Διαβαστε καλα τα παρακατω και προβληματηστειτε..Δέκα τρόποι χειραγώγησης της κοινήςγνώμης1. Η τεχνική της διασκέδασης2. Η τεχνική της δημιουργίας προβλημάτων, και στη συνέχεια παροχής των λύσεων3. Η τεχνική της υποβάθμισης4. Η στρατηγική της αναβολής5. Η στρατηγική του να απευθύνεσαι στο κοινό σαν να είναι μωρά παιδιά6. Η τεχνική του να απευθύνεστε στο συναίσθημα μάλλον παρά την λογική7. Η τεχνική του να κρατάτε το κοινό σε άγνοια και ασάφεια8. Η τεχνική του να ενθαρρύνεις το κοινό να αρέσκεται στη μετριότητα9. Η τεχνική του να αντικαθιστάς την εξέγερση με την ενοχή10. Η τεχνική του να γνωρίζεις τα άτομα καλύτερα από όσο γνωρίζουν τα ίδια τονεαυτό τους.
Εγω θα παω λιγο πιο περα....Μηπως ολα αυτα ειναι τεχνασματα της κυβερνησης ακολουθωντας γκεμπελικες μεθοδους παραπλανησης της κοινης γνωμης ενοψει της συμφωνιας με τους δανειστες?Μηπως μας περιμενει κανενα καινουργιο μνημονιο και μας πλασαρουν αυτο το φρικιαστικο εξωπραγματικο εγκλημα?Γιατι μου κανει εντυπωση ουτε απο αυτα που διαβαζω δεν υπαρχει ουτε το παραμικρο σημαδι οτι εγινε τοσο φρικιαστικο εγκλημα.Δεν υπαρχει ουτε ενα παραμικρο σημαδι του θυματος και ουτε καν στα χρονικα δεν υπαρχει τοσο φρικιαστικο εγκλημα..Αν θελανε οι αρχες να βρουν εστω και ενα σημαδι της μικρης εφοσον και υπαρχει τοσο φρικτο εγκλημα εχουν τον τροπο να το βρουνε.Αλλα επιφυλασσομαι.....Η ιστορια μας εχει διδαξει πολλα οποτε εγω προσωπικα κραταω επιφυλαξεις για ολο αυτο το θεμα....
και το σπλατερ συνεχιζεται...δωστε αιμα στον λαο να αρχισει να ουρλιαζει απο φρικη...που σταματαει η δημοσιογραφια και που ξεκιναει ο ερεθισμος των κατωτερων ενστικτων μας?για οποιον δεν το πληροφορηθηκε απο τους εγκυρους δημοσιογραφους.οι γειτονες δεν ειναι το μονο θεμα.η ψυχιατρος που παρακολουθουσε αυτα τα οντα στον οκανα επι χρονια, κυρια καλογεροπουλου, εκανε δημοσια καταγγελια ΧΘΕΣ οτι εχει κανει υπομνηματα προς τον εισαγγελεα ανηλικων για να σωσει αυτο το παιδι και ο εισαγγελεας τα αγνοησε.επι τρια χρονια γινεται αυτο. τεσσερες ενστασεις εκανε η γυναικα και ο εισαγγελεας τον οποιο κατονομασε ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΕ. ΓΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ !
το δευτερο τμημα, ακυρο.. την ακουσα χθες αυτη την κυρια σε απευθειας συνδεση να κανει αυτη την τρομερη καταγγελια, με ονοματα και διευθυνσεις. σημερα μαθαινω οτι δικαστηκε το πρωι για τις καταγγελιες αυτες και την εκριναν ως διαταραγμενη...παραμενει η ενσταση μου για τις αιματηρες λεπτομερειες αυτης της φρικης. τι προσφερουν?
Ακούς ένα παιδί να φωνάζει και αναρωτιέσαι τι να συμβαίνει. Αλλά αντί να τηλεφωνείς στην αστυνομία, λες εντάξει, έχει ξανα συμβεί, που να μπλέκω τώρα. Μετά μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ;
Tι κτήνος που μπορεί να γίνει ώρες ώρες ο άνθρωπος...Σε αυτήν την περίπτωση δέν θα αναφερθώ σε αυτόν κάν ώς άνθρωπο. Δέν αποτελέι σε καμία περίπτωση δικαιολογία, αλλα τα ναρκωτικά σε κάνουν ανθρώπινο σκουπίδι..
Είναι πολύ πιθανό να είχε υποστεί ο ίδιος κακοποίηση, ή και βιασμό, όταν ήταν παιδί. Δεν τον δικαιολογώ, φυσικά--αλλά είναι συνηθισμένο φαινόμενο αυτοί που κακοποιούν παιδιά να υπήρξαν οι ίδιοι θύματα κακοποίησης κατά την παιδική τους ηλικία. Αυτό τους καταστέφει ψυχικά, και μπορεί να εξηγήσει και τυχόν εξάρτηση από ναρκωτικά/αλκοόλ--που οδηγούν σε φαύλο κύκλο.