ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Λαφαζάνης: Αν δεν μπορέσουμε να αλλάξουμε την κοινωνία, να παραδώσουμε τη σκυτάλη

Λαφαζάνης: Αν δεν μπορέσουμε να αλλάξουμε την κοινωνία, να παραδώσουμε τη σκυτάλη Facebook Twitter
9

«Αν δεν μπορέσουμε να πετύχουμε στο να αλλάξουμε θετικά την κοινωνία, το καλύτερο που θα έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε την κυβερνητική σκυτάλη» δηλώνει σε συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που εμφανίζεται πάντως βέβαιος ότι η κυβέρνηση μπορεί να πετύχει το έργο της.

Ο κ. Λαφαζάνης επισημαίνει ακόμη μεταξύ άλλων ότι η χώρα χρειάζεται ένα θετικό συνεκτικό πρόγραμμα και όχι απλά κάποιες κόκκινες γραμμές.

"Η χώρα μας, χρειάζεται επειγόντως ένα θετικό και πολύ συνεκτικό προοδευτικό πρόγραμμα - πακέτο το οποίο να δίνει προτεραιότητα στην απομείωση του χρέους, στην παροχή ισχυρής ρευστότητας στην οικονομία και στην ανάπτυξη με παραγωγικό προσανατολισμό» λέει.

Για τον αγωγό Greek Stream και τις συζητήσεις για το θέμα με τη Ρωσία σημειώνει ότι βρίσκονται μάλλον στην τελική ευθεία, και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

9

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Σπούδασε μαθηματικά και από τότε στο ΚΚΕ, συνδικαλιστής κλπ, όπως πολύ άλλοι απο τον ΣΥΡΙΖΑ.Παλαιολιθικών αντιλήψεων αραχτοί τύποι που θέλουν και να αλλάξουν την κοινωνία ...ας φύγουν ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!
'Αν δεν καταφέρετε να αλλάξετε την κοινωνία; Α χαχα! Εδώ δεν μπορείτε να κάνετε τα γκρουπούσκουλά σας να μην σας καρπαζώνουν όποτε πλησιάσετε στα Εξάρχεια, θέλετε να αλλάξετε την κοινωνία; Αμάν ρε Παναή, είπαμε να λέτε μπούρδες, αλλά δείξε λίγο οίκτο, θα πάθουμε κήλη απ' τα γέλια.
Αντε και πολυ καθισατε. Αριστερη παρενθεση 3 μηνων. Το χειροτερο βεβαια δεν ειναι που θα φυγετε στο ... καλο (μεταξυ μας στα τσακιδια) αλλα οτι θα βγουν νικητες ο Αδωνης η Βουλτεψη και λοιποι.
Ωραιότατα. Και μιάς και νομίζω ότι οι περισσότεροι πλέον συμφωνούμε ότι- Εχουν αποτύχει σε όσα τάζανε στους ιθαγενείς (βλ. νταούλια, ζουρνάδες κτλ κτλ),- το τελευταίο που θέλουν είναι να αλλάξουν ο,τιδήποτε, Mηηηήπως να ξεκουμπίζονταν απο τώρα?