Μάρδας: Τα βρήκαμε τα 400 εκατομμύρια

Μάρδας: Τα βρήκαμε τα 400 εκατομμύρια Facebook Twitter
SOOC
7

Βρέθηκε προσωρινή λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση με το κενό των 400 εκατομμυρίων ευρώ για την πληρωμή μισθών και συντάξεων, όπως διαβεβαίωσε πριν από λίγο ο αν. υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.  

Όπως είπε στο Star ο υπουργός τα λεφτά βρέθηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία.  «Επικοινώνησαν μαζί μας ασφαλιστικά ταμεία και μας ενημέρωσαν ότι θα καταθέσουν στην Τράπεζα της Ελλάδας τα 400 εκατ.», είπε. Ο Δημ. Μάρδας υποστήριξε μάλιστα ότι βρέθηκαν πολύ περισσότερα χρήματα από τα 400 εκ.. Σκοπός του υπουργείου Οικονομικών είναι να καλύψει ακόμα και τα δυσμενέστερα σενάρια, που υπάρχουν ως το τέλος Μαϊου, τόνισε.

"Αντιμετωπίζουμε προβλήματα ρευστότητας από τότε που αναλάβαμε, αλλά τα λύνουμε καθημερινά" δήλωσε ο κ. Μάρδας. «Είμαστε σε οριακό σημείο από το Φλεβάρη που αναλάβαμε και αντιμετωπίζουμε τα  ίδια προβλήματα ρευστότητας και τα λύνουμε», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί σε δηλώσεις του ο κ. Μάρδας είχε αποκαλύψει ότι από το οικονομικό επιτελείο λείπουν 400 εκ. για την πληρωμή μισθών και συντάξεων.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Οικονομία / Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Για ακόμη έναν μήνα, η ΔΕΗ διατήρησε την τελική τιμή του κυμαινόμενου πράσινου οικιακού τιμολογίου Γ1/Γ1Ν στα 0,13928 €/kWh, ακριβώς στα επίπεδα του Νοεμβρίου, με στόχο να παραμείνει σταθερή και ανταγωνιστική για τα νοικοκυριά.
LIFO NEWSROOM
IRIS ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οικονομία / IRIS: Υποχρεωτικό από σήμερα για όλες τις επιχειρήσεις - Τι ισχύει με πρόστιμα και όρια συναλλαγών

Η έναρξη ισχύος της υποχρέωσης μετατέθηκε από την αρχική ημερομηνία 31 Οκτωβρίου στην 1η Δεκεμβρίου, προκειμένου να δοθεί χρόνος προσαρμογής στους φορείς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Το κράτος, δεν έχει 400 εκατ. για να τα δώσει στα Ταμεία να πληρώσουν τις συντάξεις, και τα ταμεία δανείζουν το κράτος για να τα δώσει μετά στα ταμεία για να πληρώσουν τις συντάξεις... Νέα Οικονιμική Πολιτική (ΝΕΠ).Καλά έλεγε ο Γλέζος ότι θα κάνουν εσωτερικό υποχρεωτικό δανεισμό. Έρχεται σιγά σιγά.