Ένταση νωρίτερα στον Κορυδαλλό για την παρουσία του Νίκου Ορφανού

Ένταση νωρίτερα στον Κορυδαλλό για την παρουσία του Νίκου Ορφανού Facebook Twitter
15

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα έξω από τις Φυλακές Κορυδαλλού όπου  είναι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές που πραγματοποιούν αντιφασιστική συγκέντρωση.

Οι τόνοι ανέβηκαν μόλις οι διαδηλωτές αντιλήφθηκαν την παρουσία στο χώρο, του βουλευτή του Ποταμιού Νίκου Ορφανού.

Κάποιοι διαδηλωτές κινήθηκαν προς το μέρος του βουλευτή και τον έσπρωξαν ζητώντας του να αποχωρήσει, καθώς όπως είπαν το κόμμα του είναι υπέρ του μνημονίου.

Ο βουλευτής τελικά απομακρύνθηκε και η κατάσταση ηρέμησε.

15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

12 σχόλια
Εγώ νομίζω ότι τον έδιωξαν γιατί είναι υποκριτικό να διαδηλώνεις κατά της ΧΑ, όταν το κόμμα που ανήκεις έχει συμμετάσχει στο ξέπλυμα της ΧΑ και επιπλέον ειναι άκρως φασιστικό.
Ε και??? Επειδη δε συμφωνει με τη δικη τους αποψη, επρεπε να φυγει??? Καποια στιγμη πρεπει να μαθει ο κοσμος στην Ελλαδα να σεβεται την αποψη του αλλου οποια και να ειναι αυτη και να μην επιβαλλονται.
Οι διαδηλωτές ενάντια της φασιστικής Χρυσής Αυγής έδιωξαν έναν άνθρωπο από τον χώρο της δίκης γιατί διαφωνούσαν με τις απόψεις του. Γελάς ή κλαις; Εμένα πάντως μου φαίνονται αστεία όλα αυτά και δεν απογοητεύομαι καθόλου πλέον. Απλώς περιμένω πότε θα γίνει το νέο σκετσάκι να γελάσουμε λιγάκι...
Σωστά ας πάνε μόνο οι χρυσαυγίτες που είναι κατά του μνημονίου. Α ρε Έλληνα στενόμυαλε και αγράμματε. Τι σχέση έχει το μνημόνιο τώρα στη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού.Κολλημένοι τραμπούκοι και από τις 2 πλευρές.