ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2015 | 20:59

ηθικο διλημμα

Μου αρεσουν πολυ τα γαλλικα.Διαβαζω μονη μου και εχω μαθει αρκετα-με βοηθησε και το γεγονος οτι ξερω απταιστα αγγλικα Δυστυχως λεφτα για μαθηματα γαλλικων δεν εχω.Ομως εχω αναγκη απο χρηματα γιατι ειμαι ανεργη.Σκεφτομαι λοιπον απο του χρονου να ξεκινησω να παραδιδω ιδιαιτερα μαθηματα γαλλικων σε ΜΙΚΡΕΣ ταξεις εστω και χωρις πτυχιο.Εν μερει ειναι ανηθικο να παριστανεις κατι που δεν εισαι(εν προκειμενω δασκαλα γαλλικων) αλλα ο καθενας δεν το παλευει οπως μπορει για να βγαλει τα προς το ζην?..
1
 
 
 
 
σχόλια
Και γω έχω ως χόμπι τη φωτογραφία και ξέρω αρκετα πράγματα, αυτό δε με κάνει όμως δασκάλα ούτε καν για αρχάριους. Η διδασκαλία είναι ευθύνη. Και ποιος σου λέει εσένα οτι τα γαλλικά που κατάφερες να μάθεις μόνη σου (και μπράβο σου γι αυτό) δε τα έχεις μάθει και λάθος....Δεν είναι σωστό ούτε προς τα παιδιά, που ένας Θεός ξέρει τι θα τα "διδάξεις", ούτε φυσικά προς τις καθηγήτριες γαλλικών που κόπιασαν (κάι πλήρωσαν) για την καριέρα τους, να τους τρώς το ψωμί τους. Είναι και ανήθικο και άδικο και παράνομο! Κλασική περίπτωση "Ελληνάρα".