ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2015 | 12:16

Γονείς τέρατα

Προχθές πήγα για καφέ με ένα φιλαράκι εκεί τριγύρω στην Ναυαρίνου (Σαλλλλονικα) και κλασικά ολο και καποιο μαστουρι θα πετυχεις. Σε καποια φαση αναμεσα στα μαστουρια βλεπω μια κοπελιτσα με το ζορι 20 χρονων. Κοπελιτσα με ενα γλυκο προσωπακι αλλα απλανες βλεμα αναμεσα σε κατι περιεργους, βρωμικους, κακασχημους και με πολυ περιεργο βλεμα τυπους. Εχω πετυχει και αλλες φορες νεους μαστουρια σε τετοια φαση αλλα η ομορφια της κοπελιας αναμεσα σε αυτη την αηδια με εκανε να ξενερωσω ακομα πιο πολυ.Εσεις οι γονεις που εχετε παιδια τοξικομανεις και τα αφηνετε ετσι χυμα εξω να μπλεκουν με πρεζες, αρρωστιες και τον σιγουρο θανατο ειστε ελεηνοι. Ξερω οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει προληψη και οτι τα προγραμματα ειναι ανεπαρκη. Αλλα αν εσεις οι ιδιοι δεν προστατεψετε τα παιδια σας μην περιμενετε πρωτα να το κανει το κρατος.
1
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε/η μου, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζεις. Αρχικά, δεν μπορείς να ξέρεις ποιες συνθήκες την έριξαν εκεί -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τη δικαιολογώ-. Μιας και το θίγεις γενικά το ζήτημα όμως θα σου πω πως ο κάθε γονιός έχει καθήκον να ενημερώσει το παιδί του και να το διαπαιδαγωγήσει έτσι ώστε να μπορεί αυτό μεγαλώνοντας να κρίνει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος αλλά δεν μπορεί να του βάλει λουράκι ή να το έχει κλεισμένο στο σπίτι προκειμένου να το προφυλάξει. Και κατά τη γνώμη μου, όσο σωστή διαπαιδαγώγηση και να έχει γίνει, παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες (βλ. φίλους) που μπορεί να κάνουν κάποιον να χάσει το δρόμο του.