Η αστυνομία του Idaho αναζητά αυτόν τον ήρωα

Η αστυνομία του Idaho αναζητά αυτόν τον ήρωα Facebook Twitter
7

Η αστυνομία στο Lewiston του Αϊντάχο αναζητά τον άγνωστο άνδρα που έσωσε έναν 23χρονο όταν το αυτοκίνητο του δεύτερου βγήκε από το δρόμο,  κατρακύλησε μέσα στους θάμνους και κατέληξε να κρέμεται στην άκρη ενός γκρεμού όπου το συγκράτησαν μόνο τα συρματοπλέγματα.

Σύμφωνα με το ABCnews, ο ήρωας-μυστήριο τον οποίο φωτογράφησαν την ώρα που τραβούσε έξω από το ι.χ. τον 23χρονο Mathew Sitko εξαφανίστηκε μετά την ενέργεια του.

«Η αστυνομία είδε τον άντρα να διασώζει τον νεαρό, αλλά ποτέ δεν πήρε το όνομά του, και ο ίδιος εφυγε», δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Eric Olson.

Ο 23χρονος που η περαιτέρω έρευνα έδειξε ότι κάποιο είδος ψυχικού επεισοδίου μπορεί να είναι υπεύθυνο για το ατύχημα νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλον Μασκ: Πάνω από 276 εκατ. δολάρια για τους Ρεπουμπλικανούς – Εκστρατεία κατά τρανς ατόμων και «σοσιαλισμού»

Διεθνή / Έλον Μασκ: Πάνω από 276 εκατ. δολάρια για τους Ρεπουμπλικανούς – Εκστρατεία κατά τρανς ατόμων και «σοσιαλισμού»

Έχει ήδη διαθέσει περισσότερα χρήματα για τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ από όσα έδωσε το 2024 για την επιστροφή Τραμπ - Σχεδόν 3.000 αμειβόμενοι συνεργάτες κινητοποιούν ψηφοφόρους πόρτα πόρτα
THE LIFO TEAM
Η Ευρώπη ζητά απελάσεις, οι Ταλιμπάν κερδίζουν νομιμοποίηση – Και η Ελλάδα στη συνάντηση των Βρυξελλών

Διεθνή / NYT: Η Ευρώπη ζητά απελάσεις, οι Ταλιμπάν κερδίζουν νομιμοποίηση - Και η Ελλάδα στη συνάντηση των Βρυξελλών

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι συναντήθηκαν με εκπροσώπους των Ταλιμπάν για περισσότερες απελάσεις Αφγανών, σύμφωνα με τους New York Times – Δεν τέθηκαν οι παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ

σχόλια

7 σχόλια
Μαλιστα.Ενας ανθρωπος ρισκαρει την ζωη του για να σωσει εναν αλλον που 'κρεμεται'στο χειλος του γκρεμου.Τραβωντας τον εξω απο το παραθυρο του αυτοκινητου του.Η σκηνη φωτογραφιζεται απο παρισταμενο,ενω,οπως λεει και το ρεπορταζ,η αστυνομια 'παρακολουθησε'την σκηνη.Ουδεις αλλος,ειτε ο 'φωτογραφος"ειτε η αστυνομια, προσετρεξε εις βοηθειαν του ηρωα.Η δεξια πλευρα του αυτοκινητου δειχνει εντελως αθικτη.Παρα ταυτα δεν χρησιμοποιειται η πορτα,αλλα το παραθυρο..Οι εκφρασεις των προσωπων διασωστη και διασωζομενου δεν θα μπορουσαν να ειναι πιο ηρεμες.Κανενα στρες,καμμια ενταση.Χαλλλαρρρα ,που θα ελεγαν και οι Θεσσαλονικιοι φιλοι μας !Ο ηρωας εξαφανιζεται και 'αναζητειται',παρα το οτι καθαροτερη φωτογραφια του ειναι δυσκολο να υπαρξει.Ελπιζω το οτι διατηρω καποιες..... μικρες επιφυλαξεις για την γνησιοτητα του συμβαντος να μην με χαρακτηριζει ως παραλογο και κακοπιστο!
Ας είναι καλά κι ας μην τον βρούνε. Οι καλές πράξεις που αξίζουν πραγματικά είναι αυτές που γίνονται από ανθρώπους που δεν επιδιώκουν την, έστω και εφήμερη, φήμη ή άλλες ανταμοιβές.