Η Ραχήλ Μακρή στηρίζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το βενζινάδικο

Η Ραχήλ Μακρή στηρίζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το βενζινάδικο Facebook Twitter
6

Αν και δεν ήταν παρούσα, η Ραχήλ Μακρή διέψευσε τις μαρτυρίες για περιστατικό που φέρεται να συνέβη χτες σε βενζινάδικο με πρωταγωνίστρια την Πρόεδρο της Βουλής. 

Μάλιστα υποστηρίζει πως αυτοί που την κατηγορούν (λογικά και ο υπάλληλος του βενζινάδικου) είναι βαλτοί από τον Α. Σαμαρά. 

Η Ραχήλ Μακρή στηρίζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το βενζινάδικο Facebook Twitter

Έγραψε στο Facebook της:

Ο πανικός του κ. Σαμαρά είναι τόσο μεγάλος που δημιουργεί γεγονότα και φαντασιώσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Άλλωστε μια ματιά στους υποτιθέμενους μάρτυρες και στην δραστηριοποίηση τους στα social media φανερώνει το ήθος, το ύφος και την εμπάθεια με την οποία κακόβουλα δημιουργούν εντυπώσεις και σπιλώνουν υπολήψεις. Το ήθος της κ. Κωνσταντοπούλου καθώς και ο πολιτικός της βίος δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την πλαστότητα των καταγγελιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ στο βενζινάδικο:  Καταγγελίες για απαράδεκτη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε βενζινάδικο

 

 

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM