Η Ραχήλ Μακρή στηρίζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το βενζινάδικο

Η Ραχήλ Μακρή στηρίζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το βενζινάδικο Facebook Twitter
6

Αν και δεν ήταν παρούσα, η Ραχήλ Μακρή διέψευσε τις μαρτυρίες για περιστατικό που φέρεται να συνέβη χτες σε βενζινάδικο με πρωταγωνίστρια την Πρόεδρο της Βουλής. 

Μάλιστα υποστηρίζει πως αυτοί που την κατηγορούν (λογικά και ο υπάλληλος του βενζινάδικου) είναι βαλτοί από τον Α. Σαμαρά. 

Η Ραχήλ Μακρή στηρίζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το βενζινάδικο Facebook Twitter

Έγραψε στο Facebook της:

Ο πανικός του κ. Σαμαρά είναι τόσο μεγάλος που δημιουργεί γεγονότα και φαντασιώσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Άλλωστε μια ματιά στους υποτιθέμενους μάρτυρες και στην δραστηριοποίηση τους στα social media φανερώνει το ήθος, το ύφος και την εμπάθεια με την οποία κακόβουλα δημιουργούν εντυπώσεις και σπιλώνουν υπολήψεις. Το ήθος της κ. Κωνσταντοπούλου καθώς και ο πολιτικός της βίος δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την πλαστότητα των καταγγελιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ στο βενζινάδικο:  Καταγγελίες για απαράδεκτη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε βενζινάδικο

 

 

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM