Πέταξαν κροτίδα προς τα καλώδια της ΔΕΗ και σκοτώθηκαν

Πέταξαν κροτίδα προς τα καλώδια της ΔΕΗ και σκοτώθηκαν Facebook Twitter
Φωτο αρχείου
2

Δύο νεαροί βρήκαν τραγικό θάνατο χτες το απόγευμα όταν έδεσαν κροτίδα σε καλώδιο και την πέταξαν προς τα σύρματα της ΔΕΗ.

Να σημειωθεί ότι κάθε Πάσχα υπάρχουν νεκροί και τραυματίες απ' τα "παιχνίδια" με τις κροτίδες και τις φωτοβολίδες. 

Η Ελληνική Αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο περιστατικό. 

Τη δημοσιεύουμε αυτούσια:

Σήμερα, (10.4.2015) το απόγευμα, στην Άνω Άμφεια Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 23 και 26 ετών αντίστοιχα, τραυματίστηκαν θανάσιμα από ηλεκτροπληξία.

 

Ειδικότερα, σήμερα (10.4.2015) το απόγευμα, στην Άνω Άμφεια Μεσσηνίας, οι ανωτέρω, αφού αρχικά έδεσαν αυτοσχέδια κροτίδα στην άκρη καλωδίου, στη συνέχεια το εκσφενδόνισαν σε εναέρια καλώδια υψηλής τάσεως της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους, από ηλεκτροπληξία.


Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής των ανωτέρω, καθώς και η πραγματογνωμοσύνη από κλιμάκιο της Δ.Ε.Η..
Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ελλάδα / Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις εκσυγχρονισμού, με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές πρακτικές
LIFO NEWSROOM
Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

Ελλάδα / Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

«Οι εκπρόσωποι της Hellenic Train δήλωσαν πως η εταιρεία στα πλαίσια της 'αναδιοργάνωσής της' επιλέγει να απολύει όσους βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΕΠΕ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Λυπάμαι πάρα πολύ για τους συγγενείς τους-είναι τραγικό να σκοτώνονται ηλιθιοδώς 25 χρονών παιδιά, αλλά ρε διάολε, ολόκληροι μαντράχαλοι δεν έμαθαν ότι δεν παίζουμε με τα καλώδια; Υπάρχει λόγος που τα έχουν βάλει στις κολώνες και όχι μέσα στους δρόμους!