Η Ισπανία γνωρίζει «έκρηξη» στον τουρισμό, λόγω «Game of Thrones»

Η Ισπανία γνωρίζει «έκρηξη» στον τουρισμό, λόγω «Game of Thrones» Facebook Twitter
3

Μεγάλη αύξηση του τουρισμού γνωρίζει η ισπανική Οσασούνα αλλά και κάθε άλλη περιοχή της Ισπανίας όπου έγιναν τα γυρίσματα του 5ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones.

Σύμφωνα πάντως με το Star, το οποίος προβάλει τις δηλώσεις τοπικών φορέων για την «έκρηξη» στο τουριστικό προϊόν της περιοχής τους, αρχική επιλογή των παραγωγών της σειράς ήταν η Ικαρία, όμως η ελληνική γραφειοκρατία τους έστειλε στην Ισπανία.

Μάλιστα τα ξενοδοχεία στην περιοχή όπου έγιναν τα γυρίσματα έκαναν πρόωρα Χριστούγεννα αφού περίπου 100 χιλιάδες άνθρωποι έφτασαν εκεί για να δηλώσουν συμμετοχή ως κομπάρσοι.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

TV & Media / Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

Η εμφάνισή της στο podcast του συντρόφου της ήταν έκπληξη για τους φαν της, όμως πέρα από το νέο της άλμπουμ και τη μουσική της, η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε - για πρώτη φορά - και για τη σχέση της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
αρχική επιλογή των παραγωγών της σειράς ήταν η Ικαρία, όμως η ελληνική γραφειοκρατία τους έστειλε στην Ισπανία. Πηγή: www.lifo.grελα.. δεν το πιστεύω!!! ειμαστε τόσο καμμενοι, που εν μεσω κρίσης κανουμε τσιριμόνιες σε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εισόδημα! είμαι πολυ περίεργη να ακούσω τι είδους πρόβλημα βρήκαν.
Προφανως το ελληνκο κρατος ξερει πως να αναπτυχθει καλυτερα απο μονο του και δε χρειαζεται τετοιες πηγες εισοδηματος. Ασε που σιγουρα δεν εδωσαν και "κατι"¨για να δεσει η δουλεια - οι ασχετοι :-P