Ένα ολόγραμμα της Selena θα κάνει περιοδεία το 2018

Ένα ολόγραμμα της Selena θα κάνει περιοδεία το 2018 Facebook Twitter
2

Ένα ολόγραμμα της Selena, της λατινοαμερικανίδας τραγουδίστριας που δολοφονήθηκε το 1995 από μια φαν της ετοιμάζεται για περιοδεία για το 2018.

 

Περιγράφουν το ολόγραμμα που του έχουν δώσει το όνομα ‘Selena The One’ σαν μια «ψηφιακή ενσάρκωση που περπατάει, μιλάει, τραγουδάει και χορεύει» σαν την λατινό-αμερικανίδα σταρ Selena Quintanilla-Pérez που ήταν μόλις 23 χρονών όταν την πυροβόλησε στο κεφάλι η υπεύθυνη του fan club της.

Το νέο επιβεβαίωσε στο Billboard η αδερφή της αδικοχαμένης τραγουδίστριας, Suzette Quintanilla. «Δεν είναι καθόλου κάτι που είναι περίεργο ή αρρωστημένο», είπε. «Πιστεύουμε ότι είναι κάτι καταπληκτικό. Αρκετοί νέοι φαν που δεν είχαν την ευκαιρία να δουν την Selena στην σκηνή θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση με αυτήν την νέα τεχνολογία που θα βγει σε λίγο καιρό».

Ο στόχος είναι το πρότζεκτ να ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια από τώρα.

«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο γρήγορα εξελίσσεται η τεχνολογία. Αυτό είναι κάτι που θα χτίζουμε για 2-3 χρόνια ακόμη οπότε όταν έρθει το 2018 θα καταλάβουν τι ακριβώς θα είναι».

Ήδη έχει ξεκινήσει μια καμπάνια στο IndieGoGo για να μαζευτούν 500000 δολάρια που χρειάζονται για την δημιουργία του ολογράμματος που θα κυκλοφορήσει νέα τραγούδια και βίντεο και θα συνεργαστεί με άλλους καλλιτέχνες. Η εταιρεία πίσω από το ολόγραμμα ονομάζεται Acrovirt.

Ο πατέρας της Selana όμως δεν ήταν πάντοτε σύμφωνος. Είχε δηλώσει το 2014 ότι το να φτιάξεις ένα ολόγραμμα δεν ήταν εφικτό τότε, λόγω κόστους και τεχνικών περιορισμών. «Οι τιμές είναι παράλογες και χρειάζεται μεταφορά τόνων εξοπλισμού».

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθιστικό «συμπλήρωμα» με την ονομασία «ηρωίνη του βενζινάδικου» διακινείται παράνομα και προκαλεί σοβαρά περιστατικά

Τech & Science / Εθιστικό «συμπλήρωμα» με την ονομασία «ηρωίνη του βενζινάδικου» διακινείται παράνομα και προκαλεί σοβαρά περιστατικά

Το φαρμακευτικό μόριο τιανεπτίνη, γνωστό και ως «ηρωίνη του βενζινάδικου», κυκλοφορεί ευρέως σε καταστήματα, αν και απαγορεύεται από τον FDA – Τα κρούσματα δηλητηρίασης αυξάνονται ραγδαία στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Καρκίνος του αίματος: Το φάρμακο «Δούρειος ίππος» χορηγείται για πρώτη φορά σε ασθενείς

Τech & Science / Καρκίνος του αίματος: Το φάρμακο «Δούρειος ίππος» χορηγείται για πρώτη φορά σε ασθενείς

«Θα αλλάξει η ζωή των ασθενών και των οικογενειών τους» - «Πράσινο φως» από τη NICE για το φάρμακο που μπορεί να σταματήσει το πολλαπλούν μυέλωμα να εξελίσσεται για τριπλάσιο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τις συνήθεις θεραπείες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πόσο μακάβρια αυτά τα ολογράμματα. Μια με τον Tupac, μια με τον M.Jackson...Και δεν είναι λίγο βλάσφημο?Είναι σαν να πάμε στο θέατρο για να δούμε ολόγραμμα της Βουγιουκλάκη ή στα μπουζούκια για να δούμε τον Μητροπάνο.Και στο τέλος της παράστασης, ποιόν χειροκροτάμε? Αυτόν που τα έφτιαξε με τους υπολογιστές?Αν είναι φτιαγμένα από show που έχει ήδη γίνει, δεν με πειράζει. Αλλά όταν τα παρουσιάζουν με καινούργια τραγούδια, τότε με χαλάει.