Ουρές τέλος έξω από τα καταστήματα της Apple;

Ουρές τέλος έξω από τα καταστήματα της Apple; Facebook Twitter
1
Ουρές τέλος έξω από τα καταστήματα της Apple; Facebook Twitter

Το φαινόμενο του σχηματισμού ουρών κόσμου έξω από τα καταστήματα της Apple, οι οποίοι επιθυμούν να πάρουν πρώτοι στα χέρια τους το εκάστοτε προϊόν μόλις κυκλοφορεί θέλει να εξαλείψει η υπεύθυνη των Apple Stores και πρώην στέλεχος της Burberry's, Angela Ahrendts.

H εσωτερική ανακοίνωση της εταιρείας, που δημοσίευσε το Business Insider, η οποία εκδόθηκε με αφορμή την ευρεία κυκλοφορία του νέου gadget Apple Watch, καταδεικνύει μια αλλαγή στάσης όσον αφορά στις νέες κυκλοφορίες προϊόντων, αφού αναφέρεται ρητά η οδηγία προς τους υπαλλήλους να διοχετεύουν τον κόσμο προς το online κατάστημα της Apple, για την απόκτησή του.

Αν και μέχρι τώρα η εταιρεία έδειχνε να απολαμβάνει τη δημοσιότητα που κέρδιζε με το φαινόμενο της ουράς, το οποίο γινόταν θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης με κάθε νέα κυκλοφορία προϊόντος, με το εν λόγω σημείωμα που στάλθηκε στους store managers η Apple κάνει σαφή την αλλαγή νοοτροπίας στον τρόπο που διαθέτει τα προϊόντα στους καταναλωτές.

"Πρόκειται για μια σημαντική αλλαγή στη νοοτροπία μας και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να συμβεί", αναφέρει χαρακτηριστικά στο σημείωμά της η Ahrendts.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οτι έχουμε φτάσει σε σημείο, εταιρία να αλλάζει πολιτική ώστε να αποφύγει τα δις κόσμου που περιμένουν εξω απο το κατάστημα για να αγοράσουν 700 ευρώ κινητό, δεν ξέρω αν με κανει να κλάψω ή να γελάσω