Συλλήψεις σε μπαρ - Οι ιδιοκτήτες κατέγραφαν με κρυφές κάμερες τις σεξουαλικές περιπτύξεις πελατών

Συλλήψεις σε μπαρ - Οι ιδιοκτήτες κατέγραφαν με κρυφές κάμερες τις σεξουαλικές περιπτύξεις πελατών Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
6

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση του κυκλώματος ξεκίνησε όταν χθες βράδυ ένας αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, παρουσιάστηκε ως πελάτης σε μπαρ στην περιοχή της Αλιάρτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lamiareport.gr, το πρωτόκολλο του καταστήματος προέβλεπε πως  όταν ο πελάτης έπινε 3-4 ποτά, μετά μπορούσε να απολαύσει και τις ειδικότερες υπηρεσίες που πρόσφεραν τα κορίτσια του καταστήματος.

Έτσι λοιπόν μια από τις τέσσερις κοπέλες οδήγησε τον "πελάτη" σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πίσω μέρος του μπαρ για πιο προσωπικές περιποιήσεις...

Την ώρα εκείνη έγινε η επέμβαση και από τους υπόλοιπους αστυνομικούς, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε έναν 39χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ ακολούθησε και η σύλληψη της 46χρονης ιδιοκτήτριας του μπαρ.

Στην έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπήρχε κλειστό κύκλωμα καταγραφής, με κάμερες και υπολογιστή, όπου κατέγραφαν τους ανυποψίαστους πελάτες, με ότι αυτό συνεπάγεται.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Φανταζομαι πως θα πιναν τα 3-4 ποτα οι λιγουρηδες...Μεσα στα πρωτα πεντε λεπτα....σφηνακια!Γυναικα η ιδιοκτητρια...ωρε μπραβο! Παντως δεν θα μου κανει εντυπωση αν διαβασω πως το μπαρ λειτουργουσε ετσι τα τελευταια.... 15 χρονια!
Μου αρέσει που όλος μας ο καημός είναι τι θα γίνονταν οι καημένοι οι πελάτες. Οι κοπέλες δηλαδή εν γνώσει τους βιντεοσκοπούνταν; Ή είναι καν σίγουρο ότι "εξυπηρετούσαν" οικειοθελώς τους πελάτες;