Επεισόδια, πετροπόλεμος και κρότου λάμψης στην Αθήνα

Επεισόδια, πετροπόλεμος και κρότου λάμψης στην Αθήνα Facebook Twitter
16

Ένταση επικρατεί στα Εξάρχεια, καθώς, εδώ και λίγη ώρα είναι σε εξέλιξη επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών. Οι αντιεξουσιαστές έριξαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με κρότου λάμψης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα που ξεκίνησε τα επεισόδια συμμετείχε σε πορεία νωρίτερα και η συμπλοκή άρχισε στην οδό Στουρνάρη, όπου έβαλαν φωτιά σε κάδους και δύο αυτοκίνητα.

 

Η πορεία, στην οποία συμμετείχαν περίπου 1.000 άτομα, ξεκίνησε από τα Προπύλαια μέχρι τη Βουλή και σε συνέχεια οι αντιεξουσιαστές κατέβηκαν προς την Ομόνοια.

Νωρίτερα η πορεία είχε βρεθεί έξω από το Κοινοβούλιο και ομάδα νεαρών έγραψε συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου ενώ η αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά.

Ελλάδα
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Κάνοντας μια μικρή συσχέτιση, είναι τυχαίο που όλα αυτά τα επεισόδια έγιναν μια μέρα πρωτού φύγει ο Τσίπρας για την Μόσχα;Και είναι τυχαίο που τα ίδια,ίσως και χειρότερα, είχαν γίνει το 2008,που ο Καραμανλής έκανε την ίδια ακριβώς κίνηση;Στημένα πράγματα,μην το ψάχνετε.:)
5 φάπες ημερησίως,σφουγγάρι, κλίνεξ καθαριστικά (όχι όμως για μάρμαρα), κουβάς και νερό και φυσικά τρίψιμο μέχρι να λαμποκοπησουν το μνημείο.
εντελώς όμως! όπως είναι γνωστόν σε όλους, μετά τις εκλογές ΟΛΟΙ οι χρυσαυγίτες αστυνομικοί γίνανε συριζαίοι και κάνουν επεισόδια εναντίον της συριζαϊκής κυβέρνησης. Ευτυχώς που δεν σάς ψεκάζουν κιόλας - ένας θεός ξέρει τι θα λέγατε αν σάς ψεκάζανε κιόλας...
Α μάλιστα! Δηλαδή οι χρυσαυγιτες αστυνομικοί έγραψαν κανονικά τις εντολές του υπουργού τους (με κινδυνο να υποστουν πασης φυσεως κυρωσεις-ο υπουργος εχει την εξουσια)και αρχισαν τα επεισόδεια με τους αντιεξουσιαστές που καλά και τίμια παιδιά, απ'αυτα που δεν πειράζουν κανέναν!Φοβερό πράγμα ο φανατισμός...
Ημιθεε το ωραιο με σενα ειναι οτι αποτελεις αυτο που λεμε "δειγμα τυπικο" Συριζαιου. Ξεχειλιζεται απο ευγενεια και πολιτισμο στις δημοσιες τοποθετησεις σας. Οποιος τολμησει να σκεφτει κατι διαφορετικο και να διανοηθει να το εκφρασει, διωκεται περιπου ως φασιστας. Ενα κλικ μακρυα απο την απολυταρχια ειστε αλλα δεν το γνωριζεται καν, Ω δημοκρατες της πρωτηςφοραριστερας!
scotto, χαιρετίσματα στους υπόλοιπους αντιφρονούντες στο γκουλαγκ που σάς έχει κλείσει ο Σύριζα και εύχομαι να μην σε κλείσουν και σε κανένα τσουβάλι με τη γάτα (αν και το φοβάμαι, μιας και τα σχόλια σου δείχνουν ότι την έχεις μιαν αγάπη στο τσουβάλιασμα...) - αν βρεις δε κια λίγο χρόνο ζήτα από τον Γιώργη τον Μουρούτη να σου δείξει τις βασικές αρχές φανατισμού αλλοιώς τζάμπα τρώτε το μπριός
Κι εγώ μαζί σου, αλλά σε τελική ανάλυση ας απαιτηθεί να τους πιάσουν. Και όσο δεν πιάνονται, να έχουμε ξηλώματα. Ένας-δύο αξιωματικοί να ξηλωθούν κι αμέσως θα ηρεμήσουν όλοι. Αυτήν τη στιγμή αυτοί που τα σπάνε (ή και αυτοί που τους έχουν βάλει, αν θες ) λειτουργούν ανενόχλητοι λόγω ιδεοληψιών των μελών της κυβέρνησης.