Ένα όμορφο κορίτσι προσπαθεί να φιλήσει αγνώστους στο μετρό

Ένα όμορφο κορίτσι προσπαθεί να φιλήσει αγνώστους στο μετρό Facebook Twitter
11

Η κωμική ηθοποιός Farah Brook κατέβηκε στον πολυσύχναστο σταθμό του Grand Central στο Μανχάταν και προσποιήθηκε πως ήταν μια κοπέλα που έψαχνε οδηγίες. Μαζί της υπήρχε και κάποιος βοηθός που κινηματογραφούσε τη δράση μια και ο σκοπός της βόλτας αυτής δεν ήταν να φτάσει η ηθοποιός σε κάποιον προορισμό, αλλά να καταγραφεί το πόσοι θα ανταποκρίνονταν στο φιλί της. 

Η Farah σταματούσε περαστικούς άντρες και γυναίκες και ενώ ζητούσε οδηγίες, τους πλησίαζε όλο και πιο πολύ και προσπαθούσε να τους φιλήσει.

Ξεκινώντας το εγχείρημα της, ευχήθηκε απλά να μην φάει γροθιά από κάποιον...

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Εφ'οσον δεν ρωτάς τον άλλο, δεν κρατάς καμιά πινακίδα FREE KISSES ή απλά δεν ενημερώνεις τον άλλο και την πέφτεις στεγνά με γλωσσόφιλο like that, όχι μια φορά μόνο αλλά και επανειλλημένως αφού ο άλλος σου δώσει το σήμα ότι ΔΕΝ θέλει να τον αγγίξεις, δυστηχώς αυτό είναι καθαρή σεξουαλική παρενόχληση. Επίσης που το ξέρεις αν ο άλλος περιμένει την κοπέλα/γυναίκα του και δεν γουστάρει να γίνει κανένα άγριο σκηνικό; Η δεν θέλει να τον αγγίξεις μήπως έχεις καμία μεταδιδόμενη ασθένεια ή απλά είσαι psycho;Καθόλου γλυκό, πολύ χαζό.
ποιος ο σκοπός αυτής της χαζομαρας τώρα; να αποδείξει τι; και σιγα την όμορφη που λέει ο τιτλος! και μια όμορφη να εβγαινε γυμνη στον δρόμο οι περισσοτεροι ανδρες θα παραξενευονταν,δεν θα ορμουσαν σε στυλ "να η ευκαιρια".
Έλα πλάκα κάνεις δε γίνεται. Είναι φοβικός όποιος δε φιλάει στο στόμα έναν άγνωστο; Να αφήσουμε μήπως και κανέναν να μας βιάσει για να μη θεωρηθούμε φοβικοί; Ένα καλό πάει να κάνει ο άνθρωπος. Δεν πάμε καλά...
Απολύτως αναμενόμενο γκάιζ, εδώ ο άλλος την ώρα που σε συστήνουν έρχεται ελάχιστα πιο κοντά από αυτό που θεωρείς φυσιολογικό και κάνεις ένα βήμα πίσω λόγω έλλειψης οικειότητας - όχι στα καλά καθούμενα να σκάσει μύτη μια τρελέγκω να σου χώσει τα μούτρα της μέσα στα δικά σου!Αναφερόμουν στο πόση χυλόπιτα μπορεί να αντέξει κάποιος που βλέπει ένα βίδεο.