ΑΕΚ: «Αισχρό πολιτικό παιχνίδι με την Παπαχρήστου, ανακαλέστε άμεσα»

ΑΕΚ: «Αισχρό πολιτικό παιχνίδι με την Παπαχρήστου, ανακαλέστε άμεσα» Facebook Twitter
6

«Οργή και κατάπληξη» εκφράζει η ΑΕΚ, για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω του tweet της αθλήτριας που θεωρήθηκε ρατσιστικό. Κάνει επίσης λόγο για «ατυχές περιστατικό» και αναφέρει επίσης τα εξής:

«Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι τις τελευταίες ώρες έχει στηθεί ένα αισχρό πολιτικό παιχνίδι με μοναδικό θύμα αθλήτρια με τεράστια προσφορά στον Ελληνικό Αθλητισμό και στην Εθνική ομάδα. Μια αθλήτρια που με το ήθος της, το πείσμα και την αγωνιστικότητα της έχει αποτελέσει παράδειγμα για πολλά παιδιά να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον Κλασσικό Αθλητισμό παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν σήμερα.

Ο αποκλεισμός της θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα και πισωγύρισμα για τον Ελληνικό Αθλητισμό και θα είναι μνημείο ντροπής για όποιον συμβάλει προς αυτή την απόφαση.

Μετά την δημόσια της συγνώμη και την παραδοχή του λάθους της, σας καλούμε να ανακαλέσετε ΑΜΕΣΑ και να επανεντάξουν την αθλήτρια Παρασκευή Παπαχρήστου στην Ολυμπιακή μας ομάδα».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ Μάριος Γιαννάκου: Ο υπεραθλητής που τρέχει στα πιο απόκοσμα μέρη του πλανήτη.

Θέματα / Μάριος Γιαννάκου: Ο υπεραθλητής που τρέχει στα πιο απόμακρα μέρη του πλανήτη

Ο Έλληνας αθλητής κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του και από υπέρβαρος και καπνιστής, σήμερα να τρέχει στα βάθη της ζούγκλας, σε ερήμους και σε πολικές θερμοκρασίες στην Αρκτική.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

6 σχόλια
Αυτό που η Βουλίτσα είναι ένα παιδί που παρασύρεται είναι το καλύτερο. Ε να περιμένουμε να ενηλικωθεί και να την στείλουμε μετά σε Ολυμπιακούς. Μην κάνει καμια χαζομάρα εκεί έξω που θα είναι μόνη της.
@cool δεν ειμαι σιγουρος για το δευτερο μερος του σχολίου σου (μόνο τον αυστηρό τόνο διακρίνω όχι κάποιο νόημα) αλλά το να υποβαθμίζεις έναν ενήλικο άνθρωπο, μορφωμένο, η οποία έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καθαρές απόψεις για τους "καιρούς" μας σε παιδί που παγιδεύτηκε απο τα social media, είναι χειρότερο απο το να την έλεγες δεξιά, φασίστρια ή ότι άλλο θες. Την λες βλάκα, άσχετη και ανωριμη. Τέτοιοι άνθρωποι καλύτερα να μην εκπροσωπούν κανένα και πουθενά
@xarrismark: Δεν είναι "κυρία" αλλά παιδί που έπεσε θύμα της εποχής μας με την έξαρση των social media και τα κοράκια των ΜΜΕ έσπευσαν να της κάνουν τον λάκκο. Και αν σε προσβάλλει να μιλάς για τον εαυτό σου και όχι για "όλους" στους συναθλητές της.
ενδιαφέρον πώς μία ομάδα με προσφυγικό παρελθόν, στο όνομα του "αθλητισμού", επαινεί το "ήθος" μιας "κυρίας" της οποίας τα "ατυχή περιστατικά" ντροπιάζουν όχι μόνο τα ολυμπιακά ιδεώδη αλλά και τους συναθλητές της - Έλληνες και ξένους....σαν πολλά εισαγωγικά να μαζεύτηκαν
ε βέβαια τι πρόβλημα να έχει η ΑΕΚ η οποία ιδρύθηκε εκείνα τα χρόνια από τους Μικρασιάτες. Οι εδώ Έλληνες τους φώναζαν πάντα τουρκόσπορους. Με την καλή έννοια βέβαια πάντοτε, αφού είναι γνωστό ότι ο Έλληνας και μόνο αυτός- όπως και η Παπαχρήστου- δεν είναι ποτέ ρατσιστής.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ