Aυτό το μωρό λατρεύεται σαν η σύζυγος του θεού Ganesha στην Ινδία

Aυτό το μωρό λατρεύεται σαν η σύζυγος του θεού Ganesha στην Ινδία Facebook Twitter
12

To μωρό που πριν από λίγες μέρες γεννήθηκε στο μικρό χωριό Uttar Pradesh στην Ινδία έχει καταφέρει να προσελκύσει δεκάδες ανθρώπους που επισκέπτονται το σπίτι και το τιμούν σαν θεότητα.

Οι χωρικοί πιστεύουν ότι η μικρή είναι θεία ενσάρκωση του Ganesha που εμφανίζεται με κεφάλι ελέφαντα στον Ινδουισμό και την χαρακτηρίζουν σύζυγο του Θεού τους.

Aυτό το μωρό λατρεύεται σαν η σύζυγος του θεού Ganesha στην Ινδία Facebook Twitter

Ο όγκος στο πρόσωπο του βρέφους όχι απλά δεν θεωρήθηκε πρόβλημα υγείας, αλλά έλαβε θερμή υποδοχή και θεωρήθηκε θεϊκό σημάδι. Οι γιατροί ωστόσο επιμένουν πως πρόκειται για δυσμορφία που προκλήθηκε λόγω ρύπανσης και κακής διατροφής της μητέρας

Η οικογένεια της μικρής είναι πολύ φτωχή και για την ώρα ελπίζει πως αυτό θα αλλάξει με την έλευση του θείου βρέφους. Ήδη πάντως όσοι χωρικοί επισκέπτονται το μωρό έχουν αρχίσει τις προσφορές και τα δώρα.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Οι γιατροι το ειδαν...κ επιμενουν,αλλα οι γονεις "κανουν" την τυχη τους εξαιτιας της δυσμορφιας της μικρης....Μακαρι καποιος να τους δειξει τον δρομο κ να τους ανοιξει τα ματια...οχι ο θεος Ganesha παντως.
Πάντως, είναι άξιο προβληματισμού το γιατί τόσα μωρά γεννιούνται με γενετικές δυσμορφίες ή γενετικές ανωμαλίες στην Ινδία. Κακή διατροφή, ρύπανση,αιμομιξίες και ελλιπής προγεννητικός έλεγχος, για μένα. Κρίμα τα παιδιά..
Αχ, ψυχή μου...Well, το προτιμώ από το να το πετάξουν σε κάνα τοπικό Καιάδα ή να το στιγματίσουν αρνητικά για μια ζωή και ας είναι ένα ψέμα η όλη ιστορία.
@ Vampcat 1.4.2015 | 10:32 Όντως!.. Τι μου θύμησες τώρα…..πριν κάποια χρόνια παρακολουθώντας μία παράσταση αρχαίας τραγωδίας στην οποία πρωταγωνιστούσε η Άννα Συνοδινού, κάποια στιγμή καθώς απάγγειλε τα λόγια του ρόλου της προσφώνησε «αχ Χριστέ μου!.» (μιλάμε για αρχαία τραγωδία, με δρώμενα π.Χ, δωδεκάθεο κλπ.), εκείνη την στιγμή οι θεατές δαγκωθήκαμε, εκείνη προσπάθησε να το μπαλώσει, μάταια όμως…..η «ατάκα συνηθείας» που αναφέρεις…!