Η παρέλαση «έσκισε» στην AGB

Η παρέλαση «έσκισε» στην AGB Facebook Twitter
3

Μεγάλα νούμερα  σημείωσε η χθεσινή παρέλαση στους πίνακες της AGB, αφήνοντας πολύ πίσω της τα «παραδοσιακά» πρωινάδικα.

Συγκεκριμένα ο μέσος όρος που έκανε η ΝΕΡΙΤ μεταξύ 11:30 και 13:00 ήταν 46,7%, ενώ μετά τις 12:00 έφτασε και το 52,8%. Ψηλά ήταν η παρέλαση και  στο λεγόμενο δυναμικό κοινό, στις ηλικίες δηλαδή 15-44, αφού έφτασε το 36,1%.

Αντίστοιχα την ίδια ώρα Λιάγκας-Σκορδά και Σεφερλής κινήθηκαν κοντά στο 12%, η κάθε εκπομπή.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΡΙΑΝΤΑ ΓΚΡΑΝΤΕ ΜΠΙΛ ΜΑΧΕΡ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

TV & Media / «Ίσως αυτό το αστείο την κάνει να φάει κάτι» - Αντιδράσεις με το σχόλιο του Μπιλ Μάχερ για την Αριάνα Γκράντε

Το άστοχο «αστείο» του παρουσιαστή για την τραγουδίστρια, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση εκπροσώπου της ότι αποχωρεί από τη δημοσιότητα λόγω της «αδιάκοπης κριτικής»
THE LIFO TEAM
Το American Horror Story επιστρέφει με όλο το παλιό του καστ — και χωρίς την Αριάνα Γκράντε

TV & Media / Το American Horror Story επιστρέφει με όλο το παλιό του καστ και χωρίς την Αριάνα Γκράντε

Ο Ράιαν Μέρφι ανοίγει ξανά το στοιχειωμένο αρχείο του American Horror Story: σε νέα συνέντευξη μιλά για τους παλιούς σταρ που επιστρέφουν και εξηγεί γιατί η Αριάνα Γκράντε τελικά έμεινε εκτός.
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕΙΡΑ HBO ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

TV & Media / Χάρι Πότερ: Ο διευθυντής φωτογραφίας της σειράς του HBO είπε ότι «τα γυρίσματα ήταν εξαντλητικά»

Η παραγωγή της νέας τηλεοπτικής μεταφοράς ξεκίνησε πέρυσι στα Warner Bros. Studios στο Λίβσντεν, με την πρώτη σεζόν να βασίζεται στο βιβλίο, Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια