24χρονη σκότωσε τον άνδρα που την εξέδιδε και βίαζε τις αδελφές της

24χρονη σκότωσε τον άνδρα που την εξέδιδε και βίαζε τις αδελφές της Facebook Twitter
5

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, η ανθρωποκτονία 33χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στις 4 Φεβρουαρίου στις Αχαρνές Αττικής εξιχνιάσθηκε και το έγκλημα διέπραξε μια 24χρονη.

Ο 33χρονος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος έξω από την περίφραξη του Κοιμητηρίου Αχαρνών, με τραύματα στο σώμα του που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Η 24χρονη ήταν γνωστή του θύματος και κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους είχαν έντονη λογομαχία.

Σε βάρος της 24χρονης, η οποία ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, σχηματίσθηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες το Σάββατο το βράδυ.

Κατά την ομολογία της η 24χρονη εξήγησε το κίνητρο της και ανέφερε πως προτού γίνει θύτης υπήρξε θύμα του 33χρονου.  Αναφέρει πως με το θύμα είχε σχέση για δύο χρόνια και υποστηρίζει πως ο 33χρονος ήταν τοξικομανής ο οποίος την εξέδιδε και της αποσπούσε τα χρήματα για να αγοράζει ναρκωτικά.

Η κοπέλα υποστηρίζει πως ο 33χρονος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και τις δύο αδελφές της και φέρεται να δηλώνει «Με είχε κάνει πόρνη, με βίαζε και με έδινε σε πελάτες παίρνοντας ο ίδιος τα χρήματα. Είχε βιάσει και τις δυο μου αδελφές, ενώ παράλληλα τρομοκρατούσε και απειλούσε την οικογένεια μου»

Στην ομολογία της αναφέρει πως την ημέρα της δολοφονίας, ο 33χρονος της είχε ζητήσει να συναντηθούν κοντά στο Μενίδι και η ίδια πίστευε πως σκοπός της συνάντησης ήταν να της ζητήσει συγγνώμη και να τα ξαναβρούν. Ωστόσο η ίδια πήγε στο ραντεβού έχοντας μαζί της ένα μαχαίρι για προληπτικούς  λόγους φοβούμενη πως ο 33χρονος θα επιχειρούσε να την κακοποιήσει και πάλι.

Σύμφωνα με την ομολογία της στο ραντεβού ο 33χρονος όχι απλά δεν της ζήτησε συγγνώμη αλλά την πίεσε για ακόμη ένα ερωτικό ραντεβού προκειμένου να αποσπάσει τα χρήματα. Ακολούθησε έντονη λογομαχία και η 24χρονη αναφέρει πως την χτύπησε και άρχισε πάλι να την εκβιάζει πως θα μιλούσε στους δικούς της. Όταν εκείνος κινήθηκε εναντίον της εκείνη αμύνθηκε χρησιμοποιώντας το μαχαίρι.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Το ζήτημα είναι αν μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενα της με κάποιο τρόπο. Διαφορετικά, καλώς ή κακώς, θα δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση.Γιατί δεν τον κατέδιδε στην αστυνομία; Είχαν σχέση δύο χρόνια και την εξέδιδε για να παίρνει ναρκωτικά με τα χρήματα που έπαιρνε από τους "πελάτες". Πως περίμενε να καλυτερέψουν τα πράγματα;
Καλα μετα απο ολα αυτα που τις εκανε, αν της ζητουσε συγγνωμη, θα καθοτανε παλι μαζι του?Και αυτους που πανε και τους βρισκουν.Τοσο απελπισμενες ειναι?