Bρέθηκε η σορός του συγκυβερνήτη Αντρέα Λούμπιτς

Bρέθηκε η σορός του συγκυβερνήτη Αντρέα Λούμπιτς Facebook Twitter
5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών εντοπίστηκε σήμερα η σορός του συγκυβερνήτη Αντρέα Λούμπιτς στην περιοχή της συντριβής του αεροπλάνου και έχει ήδη γίνει η ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA.

Παράλληλα οι επιχειρήσεις των συνεργείων στο δύσβατο σημείο προκειμένου να βρεθούν οι σοροί των επιβατών, αλλά και το σημαντικό για την  έρευνα δεύτερο μάυρο κουτί συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Άλλες πληροφορίες που σήμερα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον συγκυβερνήτη του αεροσκάφους αναφέρουν πως ο Αντρέας Λούμπιτς είχε σοβαρό πρόβλημα όρασης το οποίοο γνώριζε και προσπαθούσε να κρύψει.

Οι αξιωματούχοι που επικαλούνται οι New York Times επιβεβαιώνουν το πρόβλημα και αναφέρουν πως ο 27χρονος Λούμπιτσ ακολουθούσε θεραπεία ενώ ανησυχούσε πως αυτό θα έθετε την καριέρα του σε κίνδυνο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως δεν αποκλείεται το πρόβλημα στην όρασή του να είχε προκληθεί από ψυχοσωματικά αίτια. Το δημοσίευα τονίζει πως φίλοι και συγγενείς του 27χρονου υπογραμμίζουν πως για αυτόν το να πετά ήταν πολύ σημαντικό και πως έδινε μεγάλο βάρος στην καριέρα του.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ επαναφέρει το εκτελεστικό απόσπασμα για να «ενισχύσει» τη θανατική ποινή

Ο Τραμπ ζητά επίσης από το υπουργείο Δικαιοσύνης να επιδιώκει τη θανατική ποινή όπου αυτή προβλέπεται από τον νόμο, όταν κατηγορούμενοι είναι παράτυποι μετανάστες
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΡΕΖΑ ΠΑΧΛΑΒΙ

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: Ο εξόριστος πρίγκιπας καλεί τον Φρίντριχ Μερτς να διακόψει τις συνομιλίες με το καθεστώς στην Τεχεράνη

Η επίσκεψη του εξόριστου πρίγκιπα του ιρανικού θρόνου στο Βερολίνο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ υπουργοί της γερμανικής κυβέρνησης αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί του
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Μου αρέσει που ένας γνωστός συγγραφέας έγραψε στο f. 5 μέρες πριν το δυστύχημα ότι οι ψυχικά ασθενείς δεν είναι επικίνδυνοι για τους άλλους,συμφωνόντας μαζί του άλλα 2000 και άτομα.Και εκεί αναρωτήθηκα και τρόμαξα μαζί.
Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό με τα ψυχολογικά προβλήματα που έκρυβε κτλ κτλ. είναι πολύ αμφιλεγόμενο αλλά αν είχε και πρόβλημα όρασης η εταιρεία δεν είναι σε καθόλου ευνοϊκότερη θέση.. αντιθέτως..
περιμένω να ακούσω τι άλλο θα βρουν!αυτό που κανείς δεν καταλάβαινε (κατάθλιψη,όραση) με ξεπερνά! και επιτέλους με τι κριτήρια έγινε πιλότος αν όλα αυτά για την υγεια του ισχύουν?