Μέρκελ: Ξεπερνά τα όρια της φαντασίας η πράξη του συγκυβερνήτη

Μέρκελ: Ξεπερνά τα όρια της φαντασίας η πράξη του συγκυβερνήτη Facebook Twitter
3

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ ανέφερε σήμερα ότι δυσκολεύεται να κατανοήσει πως ο συγκυβερνήτης της Germanwings μπορεί να συνέτριψε σκόπιμα το αεροπλάνο στις γαλλικές Άλπεις, σκοτώνοντας 150 άτομα.

Σύμφωνα με το Reuters, η Μέρκελ είπε πως «κάτι τέτοιο ξεπερνά τα όρια της φαντασίας» και πρόσθεσε ότι «είναι ένα τρομακτικό φορτίο για τους συγγενείς των θυμάτων». Επεσήμανε ότι δεν γνωρίζουμε ακόμα όλα τα γεγονότα, και γι' αυτό είναι σημαντικό να συνεχιστεί η έρευνα και κάθε λεπτομέρεια να εξεταστεί σε βάθος.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, από την ανάλυση του μαύρου κουτιού του Airbus προέκυψε ότι o συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus, Andreas Lubitz, οδήγησε σκόπιμα προς τη συντριβή το αεροπλάνο, αφότου κλείδωσε έξω από το πιλοτήριο τον κυβερνήτη.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Εγω κ. Μερκελ δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται κατι τέτοιοι τρελοί να μην ρίχνουν τα αεροπλάνα οταν αυτα μεταφέρουν vip πολιτικά πρόσωπα μεσα... Αντ αυτού παίρνουν στο λαιμό τους αθώους ανθρώπους.
"...δυσκολεύεται να κατανοήσει πως ο συγκυβερνήτης της Germanwings μπορεί να συνέτριψε σκόπιμα το αεροπλάνο στις γαλλικές Άλπεις." Πηγή: www.lifo.grΓια το αεροπλάνο "Ευρώπη" που πλησιάζει το βουνό τι λέει η συγκυβερνήτρια;