Πυροβόλησε με πιστόλι κρότου στην Κηφισίας

Πυροβόλησε με πιστόλι κρότου στην Κηφισίας Facebook Twitter
4

47χρονος οδηγός ταξί έβγαλε πιστόλι κρότου και πυροβόλησε οδηγό ι.χ. με τον οποίο διαπληκτίστηκε στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος των Αμπελοκήπων.

Οι δύο άντρες διαπληκτίστηκαν λίγο μετά τις 2.15 το μεσημέρι της Τρίτης, στη συμβολή της Κηφισίας με τη Βολανάκη, στο ύψος της Πανόρμου, όταν ο  47χρονος έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα.

Ο οδηγός ταξί συνελήφθη από την αστυνομία.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM
«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
οπου μποτιλιάρισμα και ταρίφας. φλας ποτε αλαρμ αν το θυμηθούν. χάνεις το φανάρι εσυ για να περασει αυτος με 10 χλμ επειδη βαριέται να πατήσει γκάζι. κάθονται στο φανάρι που ειναι να στρίψεις για να πανε στο τελος ευθεία κ παλι εσυ που εισαι απο πισω να μην προλάβεις να στρίψεις. αλλα για να μην τους βάζω ολους στο ίδιο τσουβάλι τα νεα παιδια οδηγοί ειναι σωστοί θεωρω οι παλιοί ειναι αυτοί που δεν υπαρχουν πουθενά!