ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

12χρονη προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της επειδή της πήρε το i-Phone

11

12χρονη στο Κολοράντο επιχείρησε να δηλητηριάσει την μητέρα της ρίχνοντας στο χυμό της χλωρίνη, επειδή εκείνη της αφαίρεσε το i-Phone, καθώς ασχολιόταν συνεχώς με αυτό.

Μάλιστα η 12χρονη έκανε διπλή προσπάθεια να δηλητηριάσει τη μητέρα της. Την πρώτη φορά η μητέρα ήπιε το χυμό με τη χλωρίνη και νοσηλεύτηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο, χωρίς πάντως να μπορεί να φανταστεί ότι αυτό έγινε από την κόρη της και μάλιστα επίτηδες. Όπως είπε θεώρησε ότι η κόρη της δεν ξέπλυνε καλά το ποτήρι.

Η μικρή όμως επανήλθε στην προσπάθεια της, ρίχνοντας και πάλι στο νερό της μητέρας της μεγάλη ποσότητα χλωρίνης. Την πράξη αντελήφθη αυτή τη φορά η μητέρα που υποψιάστηκε την κόρη της η οποία ομολόγησε. Σύμφωνα με το ABC news, η 12χρονη συνελήφθη για απόπειρα φόνου και θα  δικαστεί. Προς το παρόν κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα.

11

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΑΔΕΛΦΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ

Διεθνή / Ισπανία: Ο αδελφός του Πέδρο Σάντσεθ καταδικάστηκε με αποκλεισμό από κάθε δημόσιο αξίωμα επί εννέα χρόνια

Ο Πέδρο Σάντσεθ έχει υποστηρίξει ότι ο αδελφός και η σύζυγός του, στην οποία έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, είναι θύματα πολιτικά υποκινούμενων επιθέσεων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Νέα αμερικανικά πλήγματα και ιρανικές επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ

Η νέα κλιμάκωση φέρνει στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ, με επιθέσεις σε πλοία, πλήγματα σε ιρανικές πόλεις και αυξανόμενη ανησυχία για την ενέργεια και τη ναυσιπλοΐα
THE LIFO TEAM
ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΕ

Διεθνή / «Τι έκαναν οι Ταλιμπάν στις Βρυξέλλες;»: Το Ευρωκοινοβούλιο ζητά εξηγήσεις αλλά η Κομισιόν απορρίπτει τις επικρίσεις

Οι αρχές των Ταλιμπάν, οι οποίες δεν αναγνωρίζονται επισήμως από την Ευρωπαϊκή Ενωση, επιδιώκουν να ενισχύσουν την παρουσία τους στο εξωτερικό
THE LIFO TEAM
Η Ισπανία επιτρέπει σε τρανς μετανάστες να διορθώνουν ένδειξη φύλου και όνομα στα έγγραφά τους

Διεθνή / Η Ισπανία επιτρέπει σε τρανς μετανάστες να διορθώνουν ένδειξη φύλου και όνομα στα έγγραφά τους

Το νέο πρωτόκολλο του υπουργείου Εσωτερικών βάζει τέλος σε ένα κενό εφαρμογής του τρανς νόμου: οι τρανς μετανάστες στην Ισπανία θα μπορούν να έχουν στα έγγραφά τους το σωστό όνομα και την ένδειξη φύλου.
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Κυριολεκτικά έχω σιχαθεί όσους είναι έτοιμοι ακόμη και στα πιο εξωφρενικά περιστατικά όπου εμπλέκονται παιδιά, να βιάζονται να τα αθωώσουν ρίχνοντας το φταίξιμο εξολοκλήρου στους γονείς!!Ειλικρινά, θα ήθελα να ξέρω: Αναλογίστηκε κανένας τους πως ενώ καθημερινά χιλιάδες γονείς τιμωρούν τα παιδιά τους με προσωρινή στέρηση του κινητού, του Η/Υ και τα σχετικά, το συγκεκριμένο 12χρονο είναι το πρώτο που φτάνει στα αυτιά μας πως αντέδρασε με σκοπό να σκοτώσει τη μάνα του και μάλιστα δυο φορές;Προσωπικά έχω αμφιβολίες αν η μάνα από την πρώτη φορά, δεν αντιλήφθηκε ποιος έφταιγε.Πρέπει να συνειδητοποιήσουν μερικοί πως όλοι μας, ανεξαιρέτως ηλικίας, είμαστε φτιαγμένοι και για το Καλό και για το Κακό, όποια σημασία κι αν δίνει κάποιος στις έννοιες. Η διαπαιδαγώγηση παίζει τεράστιο ρόλο στο να στρεφόμαστε προς κάποιο από αυτά, αλλά πολλά παιδιά έχουν σοβαρότατες μαθησιακές δυσκολίες κι αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα σχολικά μαθήματα.
Γιατί όμως η μητέρα πίστεψε την πρώτη φορά ότι η μικρή δεν είχε ξεπλύνει καλά το ποτήρι; Η δωδεκάχρονη δηλαδή έκανε τη λάντζα του σπιτιού; Μήπως δεν ήταν το i-phone η αιτία;
Είναι δυνατόν αυτό το παιδί να κρίνεται α) ως άτομο ενήλικο β) ως άτομο ψυχικά υγιές; Πόσο συχνά ακούμε 12χρονα να δηλητηριάζουν τους γονείς τους;Σίγουρα στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν σοβαρότητα προβλήματα, για να βλέπουμε μια τέτοια αντίδραση.
γιατί νιώθω πως φυλακή πρέπει να πάει και η μητέρα; Για να κάνει ένα 12χρονο παιδί κάτι τέτοιο νομίζω φταίει η διαπαιδαγώγηση που είχε από το σπίτι του. Ενώ αν ήταν σοσιοπαθής παράφρων και πάλι φταίει η μάνα που δεν το κατάλαβε να την βοηθήσει με κάποιους ειδικούς.
Το ότι το 12χρονό αποπειράθηκε να σκοτώσει τη μητέρα της 2 (!!!) φορές δεν είναι τραβηγμένο; Και δηλαδή τι προτείνεις; να μην προφυλακιστεί βαζοντας σε κίνδυνο όσους είναι γύρω της; ή να μην δικαστεί; πταίσματακι η αποπειρα δολοφονίας δις (!!!);
Δεν το θεωρώ τραβηγμένο. 12 χρόνων δεν είσαι μωρό, εχεις αντίληψη του σωστού και του λάθος. Η μητέρα μπήκε στο νοσοκομείο την πρώτη φορά και άρα η 12άχρονη είχε εκτιμήσει τη σοβαρότητα της πράξης της και παρόλα αυτά προχώρησε στην πραγμάτωσή της.. Αν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο στη μάνα της, φαντάσου που θα μπορούσε να φτάσει με οποιοδήποτε άλλο..