Παρακολουθείται το κινητό τηλέφωνο του Σαμαρά;

Παρακολουθείται το κινητό τηλέφωνο του Σαμαρά; Facebook Twitter
SOOC
3

Υποψίες πως το κινητό του τηλέφωνο παρακολουθείται έχει ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο δελτίο του ΑΝΤ1. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει εντοπίσει ύποπτα σημάδια που ίσως να υποδηλώνουν ότι οι κλήσεις του δεν είναι ιδιωτικές. 

Το κινητό του τηλέφωνο του έχανε ξαφνικά το σήμα και ακούγονταν «περίεργοι ήχοι», αναφέρει το ρεπορτάζ, που επικαλείται μαρτυρίες του Αντώνη Σαμαρά σε στενούς συνεργάτες του ενώ αναφέρθηκε πως τα σημάδια συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.

Αντίστοιχες πληροφορίες μεταδίδει και το ρεπορτάζ του Real.gr το οποίο αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και μετεκλογικά ο πρόεδρος της ΝΔ στο προσωπικό του «μυστικό» τηλέφωνο στο οποίο συνομιλεί με ένα κύκλο στενών συνεργατών του διαπίστωσε συνεχόμενες διακοπές και περίεργους ήχους. Όπως σημειώνει ο Real o πρώην πρωθυπουργός έχει στην κατοχή του δυο τηλεφωνικές συσκευές και αντίστοιχα συνδέσεις, όμως στο δεύτερο τηλέφωνό του δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης δήλωσε πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

Πολιτική / 52 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Τα «πηγαδάκια» στο Προεδρικό - Οι «εκλογές την άνοιξη», τα Γλυπτά του Παρθενώνα και οι απόντες

Η φετινή επετειακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εντός του Προεδρικού Μεγάρου, αντί για το παραδοσιακό κιόσκι στον κήπο, λόγω καιρού
THE LIFO TEAM
ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΛΠΕΣ

Πολιτική / Πρόωρες εκλογές: Τι προβλέπει το Σύνταγμα και ποια είναι η διαδικασία μέχρι τις κάλπες

Το Σύνταγμα προβλέπει συγκεκριμένες προϋποθέσεις και χρονοδιαγράμματα για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών, με βασικές διατάξεις τα άρθρα 41, 37 και 53
THE LIFO TEAM
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΕΔΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΕΞΙΩΣΗ

Πολιτική / Πενήντα δύο χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

Εντός του Προεδρικού Μεγάρου η δεξίωση, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών - Η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, με τους πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιήθηκε στο σαλόνι του πρώτου ορόφου
THE LIFO TEAM
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΥΠΡΟΣ

Πολιτική / Αφροδίτη Λατινοπούλου: Αντιδράσεις με ομιλία της - Απήγγειλε ποίημα που δεν αναφερόταν στην τουρκική εισβολή

Η Ευρωβουλευτής, μεταξύ άλλων, χρησιμοποίησε φωτογραφία που δεν σχετίζεται με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, γεγονός που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δηλαδή στο τέλος της θητείας μας»

Σε ομιλία του από το Μουσείο της Ακρόπολης, ο πρωθυπουργός έστειλε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα ότι «η μακροοικονομική σταθερότητα δεν αποτελεί ζήτημα για την Ελλάδα»
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ρε παιδια πως την ειδαμε τωρα? καθε αρχηγος της ΝΔ που θα χανει θα παρουσιαζει το αφηγημα των ξενων δυναμεων που τον παρακολουθουσαν και ηθελαν να τον δολοφονησουν? ρε κολημα αυτες οι ξενες μυστικες υπηρεσιες με τους νεοδημοκρατες αρχηγους!