«Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνει κανείς καλά παιδιά»

«Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνει κανείς καλά παιδιά» Facebook Twitter
6

«Δυστυχώς δεν είχε κάνει κάποιο παράπονο σε εμάς και αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα», τόνισε ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Βιδιαδάκης, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Βιδιαδάκης αναρωτήθηκε αν σήμερα πρέπει κανείς να κάνει καλά παιδιά που δεν αντιδρούν σε καταστάσεις bullying και την αφόρητη ψυχολογική και σωματική βία που έζησε ο άτυχος 20χρονος.

«Φοβάμαι ότι δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε, να κάνουμε καλά παιδιά, ή δεν πρέπει να μεγαλώνουμε καλά παιδιά» ανέφερε σε δραματικούς τόνους ο θείος του άτυχου Βαγγέλη.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Με το σχολιο του καταδικαζει αφενος τον ατυχο ανηψιο του, αφετερου ριχνει το βαρος στην οικογενεια που δεν μεγαλωσε εναν ακομα καφρο και μ@λ@κα αλλα ενα φυσιολογικο παιδι.Ντροπη σε ολους τους!
Δεν τίθεται θέμα καλού ή κακού παιδιού, αλλά αν ένα παιδί έχει έρθει σε επαφή με τη βία με οποιοδήποτε τρόπο, δυστυχώς το αποτέλεσμα θα είναι ότι είτε θα ασκεί ο ίδιος βία, είτε θα την ανέχεται θεωρώντας τη φυσιολογική.
«Δυστυχώς δεν είχε κάνει κάποιο παράπονο σε εμάς και αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα», τόνισε ο θείος του Γιώργος ΒιδιαδάκηςΝαι, ήσουν θείος, όχι τηλεφωνητής σε εταιρεία σέρβις...
Ίσως μερικά πράγματα δε συζητιούνται όταν δεν υπαρχει πρόσφορο έδαφος. Αληθεια γιατί αυτός επιτέθηκε στην Ακρίτα που μόνο ενδιαφέρον έδειξε;
Ειμαι σίγουρη οτι σε αυτη τη χρονικη στιγμή το διλημμα που βαζει ο θείος του παιδιού προέρχεται απο τη συναισθηματική φόρτιση της οικογένειας και κανείς δεν εχει δικαίωμα να κρίνει οτιδήποτε σκέφτονται αυτή τη στιγμη. Ομως για όσους ειμαστε γονείς ή θα γίνουν γονείς θα επαναλάβω αυτό που τόσο ωραία έγραψε ο Αρης Δημοκίδης στο άρθρο τουhttp://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/56110Αποδεχτείτε τα παιδιά σας. Μπορεί να μη σας μοιάζουν, μπορεί να έχουν τις δικές τους επιθυμίες, όμως η αγάπη και η αποδοχή είναι η μόνη λύση. Αν το παιδί σας είναι γκέι (ή οτιδήποτε διαφορετικό απ' αυτό που εσείς σχεδιάζατε), αγκαλιάστε το - μην το σπρώχνετε μακριά σας. Ακούστε το και αγκαλιάστε το. Αγνοήστε το «τι θα πει ο κόσμος», νοιαστείτε για το τι θα πει η καρδιά σας και η καρδιά του παιδιού σας.