ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

To ΒΒC απέλυσε τον Τζέρεμι Κλάρκσον

To ΒΒC απέλυσε τον Τζέρεμι Κλάρκσον Facebook Twitter
10

Την έξοδο δείχνουν οι υπεύθυνοι του BBC στον γνωστό παρουσιαστή της εκπομπής Top Gear Τζέρεμι Κλάρκσον μετά από καβγά που είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, με παραγωγό της εκπομπής.

Το δίκτυο έχει θέσει σε διαθεσιμότητα και έχει αρχίσει έρευνα για τον Κλάρκσον καθώς υπήρξαν και πληροφορίες ότι χτύπησε  το βοηθό παραγωγής γιατί δεν είχε έτοιμο το φαγητό του στην ώρα του.

«Κανένας άλλος δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Το Top Gear δεν θα προβληθεί αυτή την Κυριακή» ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

Το BBC δεχόταν συχνά καταγγελίες για διάφορα σχόλια του παρουσιαστή τα οποία χαρακτηρίζοντας ως ρατσιστικά.

Στο παρελθόν είχε υπάρξει θέμα και με σχόλιο του για τις «Ελληνίδες που είχαν μουστάκι» στη δεκαετία του ’80 ενώ υπήρξαν κι άλλα σχόλια του όπως «έχω την εντύπωση ότι οι Ιάπωνες έχουν μια δυσμορφία» και «θα τους σκότωνα όλους, έναν-έναν μπροστά στις οικογένειες τους» για τους Βρετανούς δημοσίους υπαλλήλους.

Πληροφορίες του Independent αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το εάν οι εργαζόμενοι της εκπομπής θεωρούν ρατσιστή τον Κλάρκσον και εάν επικρατεί μία κουλτούρα φόβου στα γυρίσματα.

10

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Τρισμέγιστος! Ας κοιτάξουν κάποιοι εδω μέσα την υποκρισία που τους δέρνει! είμαστε όλοι charlie αλλά μόλις κάποιος κάνει χιούμορ με τα του οίκου μας γίνεται αντιπαθέστατος. Ρε ούστ! je suis Clarkson!
Πανεξυπνος με καυστικοτατο και πολυ ιδιαιτερο χιουμορ. Το οτι τα χωνει σε ολους τους λαους (και οχι μονο στους ελληνες οπως τον κατηγορουν πολλοι νεοελληναραδες) εχει να κανει και με την υπεροψια (και το σωβινισμο) που διακρινει αρκετους αγγλους. We are the invetors of everything ειχε πει καποτε προφανως αναπολωντας τα 200 χρονια που η Μ Βρετανια ηταν υπερδυναμη.Τελικα δεν ισχυει το je sui Clarkson?
Προσωπικά είμαι φαν και της εκπομπής αλλά και του χιούμορ του (ένα είδος μοντέρνου Black Adder) όπου στην κυριολεξία, δεν είχε αφήσει κανέναν ασχολίαστο (από Gordon Brown μέχρι τα ίδια τα αυτοκίνητα). Όπως και να έχει είναι χιούμορ για λίγους, πολύ καυστικό και χυδαίο και προσωπικά το προτιμώ από κάτι χαζομάρες (σειρές-εκμπομπές) που παίζει η Ελληνική τηλεόραση. Το αν πιστεύει αυτά που λέει ή τα λέει για να προκαλεί, είναι άλλη ιστορία.Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να απομακρυνθεί οριστικά όπως επίσης αν γίνει, ότι θα δυσκολευτεί να βρεί δουλειά στην συνέχεια. Θα πρέπει να διευρευνηθεί πώς έγινε το περιστατικό και αν τα βρούν πρώτα οι 2 εμπλεκόμενοι μεταξύ τους, ας αποφασίσει το κανάλι για την τύχη του, ελπίζω πάντως να παραμείνει.
ξέρεις, πρίν από τον Clarkson, υπήρχε άλλος στην θέση του και κανείς δεν γνώριζε το top gear. Μετά Clarkson έγινε κορυφαία εκπομπή (όχι μόνο αυτοκινήτου... γενικά).