Μέσω Twitter αρνήθηκε το βουλευτικό αυτοκίνητο η Όλγα Κεφαλογιάννη

Μέσω Twitter αρνήθηκε το βουλευτικό αυτοκίνητο η Όλγα Κεφαλογιάννη Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
8

Κλήρωση έγινε σήμερα στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής για τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα των βουλευτών, όπως είχε προαναγγείλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με τους βουλευτές του κόμματος του, Παναγιώτη Καρακατσούλη, Γιώργο Αμυρά, Αντιγόνη Λυμπεράκη και Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσαν ότι δεν θέλουν να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο.

 

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς έχουν επίσης δηλώσει ότι δεν θέλουν βουλευτικό αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ, με ενδιαφέρον αναμένεται να διαπιστωθεί αν θα δοθούν στη δημοσιότητα από την πρόεδρο της Βουλής τα ονόματα όσων τελικά παρέλαβαν, αλλά και όσων αρνήθηκαν. Όσο αυτή η ενημέρωση αναμένεται μια ακόμη βουλευτής προστίθεται στην μικρή λίστα όσων δεν επιθυμούν και αρνούνται την παραχώρηση βουλευτικού αυτοκινήτου. 

Μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η Όλγα Κεφαλογιάννη ανακοίνωσε ότι δε θα παραλάβει βουλευτικό αυτοκίνητο. Ωστόσο δήλωσε πως βουλευτές της περιφέρειας το έχουν απόλυτη ανάγκη.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μέσω του Twitter ο τάδε,μέσω των ΜΜΕ δείνα,μέσω του fb o τρίτος κ.λπ. κ.λπ..Η Γερασιμίδου π.χ. που πηγαινοέρχεται με λεωφορείο εδώ και πόσο καιρό και δεν γύρισε να το φωνάξει ποτέ μάλλον δεν είναι τόσο "πατριώτισσα" όσο η Κεφαλογιάννη."Αρνούμαι το βουλευτικό αυτοκίνητο,σας το γνωστοποιώ όπως μπορώ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΞΑΝΑ ΠΛΗΒΕΙΟΙ".
Πανεπιστημιακά αυτοκίνητα παρακαλώ για τους καθηγητές των ελληνικών πανεπιστημίων που κάθε εβδομάδα πάνε Γιάννενα, Βόλο, Πάτρα, Κομοτηνή κλπ για να διδάξουν ενώ μένουν αλλού και τα βάζουν από την τσέπη τους. Σοβαρά τώρα, με €6000 μισθό +επιτροπές +ατέλειες δεν τους φθάνουν για να συντηρήσουν ένα αυτοκίνητο; Μας δουλεύουν.
Οι καθηγητες εκλεγησαν για να ειναι μελη της πανεπιστημιακης κοινοτητας που ειναι υλική και όχι άυλη ή εξ αποστάσεως 5 μέρες την εβδομάδα και όχι 3 που το στριμώχνουν. Ας μετακομίσουν. Να τους εδιναν λεφτα στα περφερειακα πανεπιστημια για να εχουν ερευνα και κινητρα να μεινουν οχι λεφτα για βενζίνες!
Ο ορος πανεπιστημια ειναι γενικος. Και δεν γινεται λογος για τους μονιμους καθηγητες.Αλλα για τους εκτακτους με ωρομισθιες συμβασεις.Πιο εντονο ειναι το προβλημα στα ΤΕΙ.Εκει αναλογα με το τμημα, εχουμε απο 40%-70% ωρομισθιους καθηγητες με συμβασεις.Ετσι βλεπουμε να διδασκουν επι 2 μερες σε ενα ΤΕΙ και μετα σε καποιο αλλο. Για παραδειγμα απο Δραμα σε Καρπενησι(ξεχναω το πομπωδες ονομα, ειναι τα παλια καλα ΤΕΙ Δασοπονιας).Το ιδιο γινεται με τα ΤΕΙ πληροφορικης κτλπ...
@dimm αρα καπου εχουμε κανει λάθος. Σίγουρα το λάθος δεν ειναι οτι δεν δινουμε λεφτα για βενζινες και εισητήρια σε ιπταμενους καθηγητες, αλλά ότι δεν δημιουργουμε ουσιαστικές ευκαιριες σε περιφερειακα πανεπιστημια και τει (οσα χρειαζονται) οτι και αν σημαινει αυτό.
Ε όχι και τρεις μέρες. Δύο. Στα Γιάννενα τουλάχιστον αυτό συμβαίνει. Και όλοι δευτέρα Τρίτη. Τότε είναι φτηνά τα αεροπορικά. Αν η εβδομάδα έχει καθαρή Δευτέρα ή άλλη αργία που πέφτει Δευτέρα ή Τρίτη βγαίνει ανακοινώσει. "τα μαθήματα δεν θα γίνουν. Θα υπάρξει αναπλήρωση"Υ.Γ. Οι καθηγητές επέλεξαν!!! να θέσουν υποψηφιότητα σε επαρχιακό πανεπιστήμιο. Δεν τους έστειλαν εκεί. Όπως στέλνουν κάποιους καθηγητές και δασκάλους στα Άγραφα και στα νησιά για να δουλεύουν κάθε μέρα κι όχι σαν αλεξιπτωτιστές.