Αφγανή αποκεφαλίστηκε επειδή αρνήθηκε πρόταση γάμου

Αφγανή αποκεφαλίστηκε επειδή αρνήθηκε πρόταση γάμου Facebook Twitter
8

Ένα 14χρονο κορίτσι από το Αφγανιστάν δολοφονήθηκε από δύο άντρες την Τρίτη, μια μέρα πριν ψηφιστεί η νομοθεσία του αμερικανικού Κονγκρέσου σχετικά με βήματα προς τη προστασία των γυναικών και κοριτσιών στο Αφγανιστάν μετά την απομάκρυνση του αμερικανικού στρατού, γράφει το yahoo!news.

Η επίθεση αναφέρθηκε αρχικά σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και αργότερα επιβεβαιώθηκε από τη Διεθνή Αμνηστία. Η 14χρονη μαθήτρια κατά την ώρα της επίθεσης ήταν εκτός σπιτιού για να φέρει νερό. Οι δύο άντρες έχουν συλληφθεί από την αστυνομία. Το κορίτσι και οι γονείς της είχαν αρνηθεί μια πρόταση γάμου που είχε κάνει ο ένας από τους δύο άντρες.

Η Cristina Finch, πρόεδρος μιας οργάνωσης υπέρ των γυναικείων δικαιωμάτων, Women's Human Rights, δήλωσε ότι ένω μπορεί να φαίνεται ότι αυτού του είδους τα περιστατικά αυξάνονται, αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο έξω κόσμος τώρα αρχίζει να πληροφορείται γι' αυτά.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ απαντά για τις συνθήκες σίτισης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Διεθνή / Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ για τις συνθήκες διαβίωσης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι οι ισραηλινές φυλακές δεν παρέχουν στους κρατούμενους τροφή που να καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις του νόμου για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και διέταξε τη βελτίωσή τους
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Διεθνή / Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι η πλειοψηφία των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ προτιμούν τον σοσιαλισμό έναντι του καπιταλισμού – Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του κόμματος;
LIFO NEWSROOM
Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

Διεθνή / Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

H αλήθεια πίσω από το ΚΚ Παρκ και άλλες παράνομες εγκαταστάσεις στη Μιανμάρ - Πώς οι εγκληματικές συμμορίες εκμεταλλεύονται τους σκλάβους για απάτες και τεράστια κέρδη
LIFO NEWSROOM
«Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Διεθνή / «Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Σχολιάζοντας κατά πόσο η αμερικανική επιχείρηση στην Καραϊβική, όπου drone κατέστρεψε ταχύπλοο, σκοτώνοντας έντεκα Βενεζουελάνους, συνιστά έγκλημα πολέμου, ο Βανς απάντησε «Δεν με νοιάζει πώς το αποκαλείτε» «I don’t give a sh*t what you call it»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
αυτη ειναι η νοοτροπια των λαων που μας φορτωνουν εδω περα... η γυναικα να θεωρειται ως αβουλο ον και αλλοι να αποφασιζουν για τη μοιρα της! βεβαια μου κανει εντυπωση που ρωτησαν τη γνωμη της!
Αποκεφαλισμοι,κακοποιησεις,βιασμοι,κλειτοριδεκτομες και αλλα ωραια περνουν οι γυναικες μεσουντος του 21ου αιωνα!Αυτα τα βασανιστηρια ποτε και πως θα σταματησουν;
Η είδηση και η δολοφονία αυτού του κοριτσιού προκαλούν ''μίσος'' προς τους ''ανθρώπους'' αυτούς,αλλά και προς τη νοοτροπία της κοινωνίας τους.Υπάρχει όμως και ένα ''αλλά'' που καραδοκεί...Οι δυτικοί θα προσπαθήσουν γι ακόμη μια φορά να ''εκπολιτίσουν'' τους ''απολίτιστους''? Γυρίστε πίσω...και θυμηθείτε Αγγλία-Γαλλία... ο νοών νοείτω
ΑΙΣΧΟΣ!Ούτε καν η μεταθανάτια δικαίωση του κοριτσίστικου χαμόγελου σε μια φωτογραφία της... Μόνον μια μπούργκα! ΔΙΠΛΟ ΑΙΣΧΟΣ!Άνθρωποι, εναντιωθείτε με δύναμη στην "πολυπολιτισμικότητα" που περιλαμβάνει όποιον "πολιτισμό" οδηγεί στον νέο μεσαίωνα!
Ατομα αυτών την κοινωνιών ,αυτών των πολιτισμών και αυτής της κουλτούραςεγκατέστησε τότε στην βίλλα "Υπατεία" ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκαλώντας το σύνολο του ελληνικού λαού για ρατσισμό. Πρέπει να έχεις κάποιο πολυ σοβαρό πρόβλημα για να υποχρεώσεις την Ελλάδα να απολογηθεί στους θεόληπτους αποκεφαλιστές των γυναικών. (Με συγχωρείτε που γενικεύω παρότι δεν το πιστεύω καθόλου, αλλά αυτή ειναι η γλώσσα του αριστεριστικου γενιτσαρισμού).