Σακελλαρίδης: Ο Βαρουφάκης θα μιλάει με τους θεσμούς, όχι με τα κλιμάκια

Σακελλαρίδης: Ο Βαρουφάκης θα μιλάει με τους θεσμούς, όχι με τα κλιμάκια Facebook Twitter
4

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν θα διαπραγματεύεται με τα τεχνικά κλιμάκια αλλά μόνο με τους θεσμούς, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στα αποτελέσματα και τις διεργασίες που προκύπτουν από το χθεσινό Γιούρογκρουπ.  

 «Αλλάζουμε επίπεδο συζήτησης, ο Βαρουφάκης μιλάει με τους Θεσμούς, τα τεχνικά κλιμάκια θα μπαίνουν όταν υπάρχει ανάγκη εξειδίκευσης», τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι τα τεχνικά κλιμάκια δεν θα μπαίνουν  στα γραφεία των υπουργών. «Έχει σημασία γιατί οι αποφάσεις θα λαμβάνονται σε πολιτικό επίπεδο και τα τεχνικά ζητήματα θα συζητούνται σε άλλο επίπεδο. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται πολιτικά στις Βρυξέλλες και τα τεχνικά κλιμάκια θα συμβάλλουν αναλόγως», είπε.

Σημείωσε επίσης ότι «τα νομοσχέδια που θα συζητιούνται με τους θεσμούς είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τα δημοσιονομικά».

Επίσης σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε χθες με τις δηλώσεις του Ιρλανδού ΥΠΟΙΚ ότι πλέον διαπραγματεύεται ο Γιάννης Δραγασάκης και όχι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο κ. Σακελλαρίδης αφού διέψευσε αυτες τις δηλώσεις είπε: «Δεν υπάρχει θέμα, αντιθέτως η κυβέρνηση στηρίζει απολύτως τις κινήσεις του υπουργού οικονομικών. Πιστεύει ότι εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τις θέσεις της Ελλάδας. Επιλογή της κυβέρνησης είναι ο κ. Βαρουφάκης. Με τον κ, Βαρουφάκη θα πορευτούμε, τον στηρίζουμε απόλυτα».

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Έβαλα στο Google Translate"Έρχονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών, για να ολοκληρωθεί η εκτίμηση του τρέχοντος προγράμματος χρηματοδότησης και να προχωρήσουμε σε υπογραφή Συμβολαίου Ανάπτυξης της Ελλάδος"και μου έβγαλε"Έρχεται στην Αθήνα η Τρόικα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του τρέχοντος Μνημονίου και την υπογραφή νέου"
Ολη η έννοια της κυβέρνησης είναι μην χάσει τις εντυπώσεις και αρχίσει ο κόσμος και κοιτά την πραγματικά τραγική κατάσταση στην οποία έχουν φέρει την Ελλάδα. Και το δούλεμα έχει τα όρια του.