ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Σχεδόν οι μισοί Γερμανοί προτιμούν να πτωχεύσουμε

Σχεδόν οι μισοί Γερμανοί προτιμούν να πτωχεύσουμε Facebook Twitter
3

Μπορεί η συμφωνία του Γιούρογκρουπ για την Ελλάδα να εγκρίθηκε με άνεση από το γερμανικό κοινοβούλιο, έξω από αυτό όμως τα πράγματα δείχνουν πολύ διαφορετικά. Σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ZDF, το 46% των Γερμανών τάσσεται υπέρ της ελληνικής πτώχευσης, ενώ υπέρ της έγκρισης της βοήθειας το 43%.  

Χαρακτηριστικό δε του κλίματος που επικρατεί στη Γερμανία είναι ότι τα 2/3 των Γερμανών θεωρούν πως η Ελλάδα δεν έχει κάνει αρκετά, για να ξεπεράσει την κρίση. Παράλληλα, το 40% πιστεύει ότι η χρεοκοπία θα αποφευχθεί με κούρεμα ενώ το 39% δεν το θεωρεί απαραίτητο.

3

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Truth Social θα πουλάει στη Wall Street το πρώτο δευτερόλεπτο των αναρτήσεων του Τραμπ

Τech & Science / Το Truth Social θα πουλάει στη Wall Street το πρώτο δευτερόλεπτο των αναρτήσεων του Τραμπ

Η Trump Media λανσάρει πληρωμένο data feed για τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες. Η υπόσχεση είναι απλή: όποιος πληρώνει, θα βλέπει πιο γρήγορα αναρτήσεις του Τραμπ που μπορούν να επηρεάσουν τις αγορές.
THE LIFO TEAM
ΔΕΗ και Dimand συνεργάζονται για το πρότυπο βιοκλιματικό κτίριο στη Λ. Μεσογείων

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ / ΔΕΗ και Dimand συνεργάζονται για το πρότυπο βιοκλιματικό κτίριο στη Λ. Μεσογείων

Το νέο συγκρότημα το οποίο έχει ήδη αρχίσει να κατασκευάζεται, σχεδιάστηκε με απόλυτο σεβασμό στην κλίμακα της περιοχής, με το ύψος του να περιορίζεται αυστηρά στα 19,5 μέτρα, διασφαλίζοντας την αρμονική του ένταξη στον οικιστικό ιστό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια