Ειρωνείες για την Ελλάδα στον γερμανικό τελικό της Eurovision

Ειρωνείες για την Ελλάδα στον γερμανικό τελικό της Eurovision Facebook Twitter
13

Με ειρωνικά σχόλια αντιμετωπίστηκε η Ελλάδα και στην παρουσίαση του γερμανικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα πάει στη Γιουροβίζιον.

Αυτή τη φορά ήταν η παρουσιάστρια του διαγωνισμού Barbara Schoeneberger η οποία κατά τη διάρκεια της βραδιάς και με αφορμή τη συμμετοχή και της Αυστραλίας στην φετινή διοργάνωση,  είπε ότι πρόκειται για μια ωραία έκπληξη, αν και βρίσκεται εκτός Ευρώπης... Για συμπληρώσει στη συνέχεια ως αστείο,  ότι και η Ελλάδα είναι χώρα εκτός Ευρώπης!

«Αναρωτιέστε όλοι από το σπίτι σας... "Μα η Αυστραλία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση". Αλλά, ούτε η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά τους επιτρέπεται να τραγουδήσουν και αυτοί», ανέφερε με το κοινό να χειροκροτεί.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δανία: Αποζημιώσεις σε Γροιλανδές που υποβλήθηκαν σε αναγκαστική πρακτική αντισύλληψης

Διεθνή / Δανία: Αποζημιώσεις σε Γροιλανδές που υποβλήθηκαν σε αναγκαστική πρακτική αντισύλληψης

Η πρωθυπουργός της χώρας θα επισκεφθεί τη Γροιλανδία την Τετάρτη προκειμένου να ζητήσει επίσημα συγγνώμη και να συζητήσει με τον Γροιλανδό ομόλογό της για το «ταμείο συμφιλίωσης»
LIFO NEWSROOM
Συναγερμός σε Δανία και Νορβηγία λόγω drones: Έκλεισαν και άνοιξαν μετά από ώρες αεροδρόμια

Διεθνή / Συναγερμός σε Δανία και Νορβηγία λόγω drones: Έκλεισαν και άνοιξαν μετά από ώρες αεροδρόμια

Οι οδηγίες αφορούσαν τα αεροδρόμια σε Κοπεγχάγη και Όσλο - «Είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε ανά πάσα στιγμή» απαντά η Γερμανία, για τις παραβιάσεις ΝΑΤΟϊκού εναέριου χώρου
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ ξαναζωντανεύει τον μύθο: Συνδέει τον αυτισμό με εμβόλια και Tylenol, κόντρα στην επιστήμη

Διεθνή / Ο Τραμπ ξαναζωντανεύει τον μύθο: Συνδέει τον αυτισμό με εμβόλια και Tylenol, κόντρα στην επιστήμη

Ειδικοί προειδοποιούν ότι τέτοιες δηλώσεις ενισχύουν τον σκεπτικισμό απέναντι στα εμβόλια και μπορούν να οδηγήσουν σε αναζωπύρωση ασθενειών όπως η ιλαρά, ο κοκκύτης ή ακόμα και η πολιομυελίτιδα
LIFO NEWSROOM
Σκηνικό πολέμου στη Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί υπουργοί ζητούν άμεση προσάρτηση μετά το «ντόμινο» αναγνωρίσεων της Παλαιστίνης

Διεθνή / Σκηνικό πολέμου στη Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί υπουργοί ζητούν άμεση προσάρτηση μετά το «ντόμινο» αναγνωρίσεων της Παλαιστίνης

Η διεθνής αναγνώριση της Παλαιστίνης από Βρετανία, Καναδά, Αυστραλία και Πορτογαλία προκαλεί σεισμό στη Μέση Ανατολή - Οργή στο Ισραήλ, σενάρια προσάρτησης της Δυτικής Όχθης και φόβοι για νέες συγκρούσεις
LIFO NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Είναι πολύ απλό, όπως στην Ελλάδα έχουμε βλάκες και θεατρίνους, το ίδιο συμβαίνει και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες. Ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Eδω καταπιαμε το "FOCUS"με την Αφροδιτη της Μηλου με σηκωμενο το μεσαιο δαχτυλο και δεν αντιδρασαμε(για να θυμηθουν ορισμενοι ποιοι ξεκινησαν το bullying σε ολη αυτη την ιστορια)η παρουσιαστρια θα μας πειραξει;Ειναι τεραστιο λαθος να λαβουμε μερος κατω απο αυτες τις συνθηκες σ'εναν τετοιο διαγωνισμο,δεν μπορουσαν οι ιθυνοντες να καταλαβουν οτι ολοι μας περιμενουν στη γωνια,για να μας μαυρισουν βγαζοντας το αχτι τους;Προς τι τοση πρεμουρα να χαλασουμε χρηματα που δεν εχουμε ,για να φαμε και κραξιμο απο πανω;
Μωρέ καλά τα λέει η ξανθόψειρα. Για γέλια είμαστε. Εδώ ζητιανεύουμε την Μέρκελ για δανεικά, η Eurovision μας μάρανε.Α ρε Griechenland ευρωπαϊκό bullying σου κάνουν.
Όταν καταλάβουμε ότι άμα ζητάς όλη την ώρα δανεικά θα είσαι και ο περίγελος θα σοβαρευτουμε. Ακόμα ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας θα διαμαρτυρηθεί κατά των αλλοφύλων που μας ζηλεύουν και άλλα παραμύθια .Το Κουκι δεν θα μας σώσει, η λογική και η δουλειά μόνο μπορεί , ίσως μπορεί να προλαβαίνουμε να μην καταστραφεί η χώρα .
Οι Γερμανοι μας χλευαζουν, εμεις τους βριζουμε, οι Πορτογαλοι πετανε μπηχτες, αλλα ολοι μαζι θα τραγουδισουμε στην ''μεγαλη γιορτη της Ευρωπης'' αδελφωμενοι, με συνθημα το αθανατο ''ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα, ειμαστε''.
Που τέτοια τύχη γλυκιά αλλά με εσάς που μπλέξαμε... τέλος πάντων επειδή πήγες να πεις αστειάκι να σε ενημερώσω ότι η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που ''δεν είναι εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης'' και διαγωνίζεται. Οπότε η είσαι ανιστόρητη ή ηλίθια όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Όπως και το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία, η Ουκρανία, αλλά και πολλές άλλες χώρες, κάποιες από τις οποίες έχουν κερδίσει τον διαγωνισμό, για τις οποίες δεν έχει γίνει ποτέ ανάλογο σχόλιο. Και γίνεται αυτό το σχόλιο τώρα για την Ελλάδα, σε ένα ρεσιτάλ υπερβόρειου χιούμορ από μια γυναίκα εκφραστική όσο ένα δέντρο, και με μια αντίδραση του ακροατηρίου ενδεικτική του πώς λειτουργεί ο μέσος λαϊκός Γερμανός, και entschuldigung, αλλά δεν μοιάζει καθόλου συμπαθέστερος ή καλύτερος από τον μέσο λαϊκό Έλληνα.