Αποστάσεις κρατά η κυβέρνηση για τις δηλώσεις Κωνσταντοπούλου για τη Χ.Α.

Αποστάσεις κρατά η κυβέρνηση για τις δηλώσεις Κωνσταντοπούλου για τη Χ.Α. Facebook Twitter
Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στο εντευκτήριο της Βουλής, Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015. ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
4

Αποστάσεις φαίνεται πως κρατάει η κυβέρνηση από τις χθεσινές δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις μελών της κυβέρνησης.

Η πρόεδρος της Βουλής κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, έθεσε θέμα εγκυρότητας διατάξεων που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή με λιγότερες από 151 ψήφους, λόγω της απουσίας των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στο MEGA, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανέφερε ότι «όταν η κυβέρνηση θέλει να ακυρώσει ένα νόμο, θα το κάνει με νομοθετικές πρωτοβουλίες των υπουργών», ενώ ερμηνεύοντας τις δηλώσεις της Ζ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι η πρόεδρος της Βουλής «δεν είπε ότι οι εν λόγω διατάξεις είναι άκυρες, αλλά να εξεταστεί η εγκυρότητά τους».

Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε πως «θα ήθελα να δώσει περισσότερες εξηγήσεις η Πρόεδρος της Βουλής».

Σημειώνεται ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου διεμήνυσε ακόμα προς τη Δικαιοσύνη ότι δεν μπορεί να εμποδίζεται αναιτιολόγητα η παρουσία στη Βουλή όσων είναι σε προσωρινή κράτηση, αλλά θα πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος που προβλέπει ότι χορήγηση άδειας μπορεί να υπάρχει με ειδική αιτιολογία.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δεν νομίζω να θεωρεί κανείς ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου τρέφει κάποια συμπάθεια προς τους χρυσαυγίτες βουλευτές. Αποδεικνύει όμως ότι βάζει πρώτα το κοινοβουλευτικά ορθό, ακόμα και αν δεν είναι το εύκολο, δηλαδή να κάνει την "πάπια" σε κάτι που θεωρεί ότι είναι λάθος, επειδή αφορά στην Χ.Α.Το δύσκολο στην δημοκρατία είναι να υποστηρίζεις το δύσκολο όχι το εύκολο, πράγμα στο οποίο δυστυχώς μας έχει συνηθίσει το πολιτικό προσωπικό της χώρας.