Με ειδική μπογιά διώχνουν στο Αμβούργο όσους ουρούν στους τοίχους

Με ειδική μπογιά διώχνουν στο Αμβούργο όσους ουρούν στους τοίχους Facebook Twitter
7

Κάτοικοι συνοικίας του Αμβούργου κατέφυγαν σε μια ευρηματική λύση προκειμένου να διώξουν από τους τοίχους τους μεθυσμένους οι οποίοι ουρούσαν τις βραδινές ώρες μετά τη διασκέδαση στα μπαρ της περιοχής, όπου έβρισκαν.

Τοπική οργάνωση κατοίκων του Σάνκτ Πάουλι εφάρμοσε μια ειδική αδιάβροχη μπογιά, που χρησιμοποιείται στη ναυπήγηση πλοίων, η οποία ¨επιστρέφει» τα ούρα σε αυτόν που τα αφήνει.

Η μπογιά εφαρμόστηκε με επιτυχία στους τοίχους δύο δημοφιλών κτιρίων για τους μεθυσμένους και τώρα η εφαρμογή της θα επεκταθεί και σε άλλα κτίρια παρότι είναι πολύ ακριβή (500 ευρώ για την κάλυψη 6 τ.μ.).

«Το ειδικό χρώμα στέλνει ευθύ μήνυμα στους δράστες, ότι η άναρχη ούρησή τους δεν είναι ευπρόσδεκτη», λέει η Τζούλια Σταρόν, διοργανώτρια της πρωτοβουλίας κατοίκων.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα γκέι leather bar κέρδισε τον δισεκατομμυριούχο γείτονα που ήθελε να μη ανοίξει δίπλα του

Διεθνή / Ένα γκέι leather bar κέρδισε τον δισεκατομμυριούχο γείτονα που ήθελε να μη ανοίξει δίπλα του

Ένα γκέι leather bar στο Phoenix πήρε άδεια αλκοόλ παρά τις ενστάσεις του δισεκατομμυριούχου γείτονά του, σε μια υπόθεση όπου η κουίρ νύχτα κλήθηκε ξανά να αποδείξει ότι δεν είναι απειλή.
THE LIFO TEAM
Αν είχα φτερά, θα πετούσα»: Οι ΛΟΑΤΚΙ+ Παλαιστίνιοι που δεν έχουν πού να σωθούν

Διεθνή / Αν είχα φτερά, θα πετούσα»: Οι ΛΟΑΤΚΙ+ Παλαιστίνιοι που δεν έχουν πού να σωθούν

Νέα έκθεση καταγράφει τις ζωές ΛΟΑΤΚΙ+ Παλαιστινίων που διέφυγαν από ξυλοδαρμούς, εξαναγκαστικούς γάμους και απειλές θανάτου, μόνο για να βρεθούν στο Ισραήλ χωρίς πραγματικό άσυλο, σταθερή εργασία ή ασφαλή δρόμο προς μια νέα χώρα.
THE LIFO TEAM
Το «Κόμμα των Κατσαρίδων» βγήκε από το Instagram και βρέθηκε απέναντι στα γκλομπ

Διεθνή / Το «Κόμμα των Κατσαρίδων» βγήκε από το Instagram και βρέθηκε απέναντι στα γκλομπ

Μια προσβολή προς τους άνεργους νέους έγινε κίνημα με 22 εκατ. ακολούθους. Τώρα ζητά παραιτήσεις για τις διαρροές θεμάτων που τίναξαν στον αέρα τις εξετάσεις δύο εκατ. υποψηφίων και η αστυνομία απάντησε με γκλομπ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Χαχχαχα εντελώς fail το προϊόν. Μια μικρή γωνία προς τα δεξια ή τα αριστερα με τον τοίχο και τα οφέλη της μπογιάς εξανεμίζονται. Ή καλύτερα διασπείρονται στον χώρο..
τώρα που θα πάω να ξέρω δηλαδή να στοχεύω για το πάτωμα :p. Η λύση θα ήταν να βάλουν και ουρητήρια. Αν βάλουν για κάθε ποτό +.2€ τα οποία θα πηγαίνουν για αυτό το λόγο, την καθαριότητα της περιοχής και την ανέγερση δ.αποχωρητηρίων. Ο άλλος δεν κατουράει τον τοίχο επειδή είναι κακότροπος αλλά επειδή πρέπει να κάνει την ανάγκη του. Το παράδειγμα του Άμστερνταμ θα μπορούσε να είναι μια λύση οικονομική που συντηρεί τον punk χαρακτήρα της περιοχής.
Καλά εκεί που πάνε για ποτό δεν έχει τουαλέτες; Τουλάχιστον εμείς οι άνδρες δεν έχουμε το πρόβλημα που έχουν οι γυναίκες με τις δημόσιες τουαλέτες.