ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Βαρουφάκης: Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ θέλει χρόνο

Βαρουφάκης: Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ θέλει χρόνο Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
7

Ως «απαράδεκτο φόρο» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο Star, ωστόσο τόνισε ότι η αλλαγή του θέλει χρόνο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ισχύσει ο φόρος και το 2015.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αλλάξουμε τον ΕΝΦΙΑ επί το προοδευτικότερο, αλλά μπορεί να πάρει 2- 3 μήνες. Και έως ότου αλλάξει ένας νόμος, ισχύει ο προηγούμενος» είπε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι «πατριωτικό καθήκον» όσων έχουν τα χρήματα να πληρώσουν τον φόρο, ενώ τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει και το σύστημα με τις αντικειμενικές αξίες.

7

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Κόψτε τα επιδόματα για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Οικονομία / Τράπεζα της Ελλάδος: «Φρένο» σε επιδόματα και pass για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Στο εξής, για κάθε έκτακτη επιχορήγηση, θα πρέπει να έχει διασφαλιστεί εκ των προτέρων η χρηματοδότηση, επισημαίνει η ΤτΕ - «Θα πρέπει να τεθούν ξεκάθαρες προτεραιότητες κατά τη λήψη πιθανών νέων στοχευμένων μέτρων στήριξης στις πιο ευάλωτες εισοδηματικές ομάδες»
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
ΩΠΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!Καθε μερα ξεπερνανε τον εαυτο τους. Ουτε σκισιμο μνημονιων, ουτε 751 ο κατωτατος την επομενη μερα και τωρα μας λενε οτι θα μεινει και το χαρατσι που θα επρεπε να τελειωσει απο το 2012)