H Ελλάδα αγαπάει το House of Cards [spoiler alerts!]

H Ελλάδα αγαπάει το House of Cards [spoiler alerts!] Facebook Twitter
11
H Ελλάδα αγαπάει το House of Cards [spoiler alerts!] Facebook Twitter

H Ελλάδα αγαπάει το House of Cards και η λατρεία αντανακλάται στα downloads που τη βάζουν μέσα στη δεκάδα με τις χώρες που έφτασαν την πειρατεία στα ύψη. Μέσα στο πρώτο 24ωρο που έγινε διαθέσιμος ο τρίτος κύκλος, 670.000 άνθρωποι ξεκίνησαν το download, υπερδιπλάσιοι σε σχέση με τον δεύτερο κύκλο της σειράς. Οι δέκα χώρες που κατέβασαν τα περισσότερα επεισόδια με torrents είναι:

  1. Κίνα (60,538)
  2. ΗΠΑ (50,008)
  3. Ινδία (47,106)
  4. Αυστραλία (40,557)
  5. Πολωνία (37,552)
  6. Αγγλία (32,703)
  7. Καναδάς (27,584)
  8. Γαλλία (27,151)
  9. Ελλάδα (20,551)
  10. Ολλανδία (20,402)


Το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι η πιο μικρή χώρα από τις δέκα δείχνει ότι οι Έλληνες, αν μη τι άλλο, κατανοούν τις ακροβασίες της πολιτικής σε μεγαλύτερο ποσοστό.


Πού τους έχω ξαναδεί;

Elizabeth Marvel

H Ελλάδα αγαπάει το House of Cards [spoiler alerts!] Facebook Twitter

"Person of Interest", "Law & Order: SVU", "True Grit," μικρός ρόλος στο "Lincoln," "Hyde Park on Hudson" και "A Most Violent Year."

Kim Dickens

H Ελλάδα αγαπάει το House of Cards [spoiler alerts!] Facebook Twitter

Detective Boney στο "Gone Girl"

Paul Sparks

H Ελλάδα αγαπάει το House of Cards [spoiler alerts!] Facebook Twitter

"Boardwalk Empire" , "Mud" και "Rachel Getting Married"

Lars Mikkelsen

H Ελλάδα αγαπάει το House of Cards [spoiler alerts!] Facebook Twitter

Είναι ο αδερφός του Mads Mikkelsen ("Hannibal")

Οι ακροβασίες

Ο Frank Underwood προσπαθεί να αφήσει την προσωπική του σφραγίδα στην ιστορία της Αμερικής με ένα πολύ ριψοκίνδυνο και ανορθόδοξο σχέδιο. Το σενάριο σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονοι πρόεδροι φτάνουν τη δικαιοδοσία τους στα άκρα, ενεργοποιώντας το 'executive action' και κάνοντας έξαλλη την αντιπολίτευση (Μπους για τα βασανιστήρια, Ομπάμα για το μεταναστευτικό). Η σειρά φυσικά ξεχειλώνει τα λογικά όρια – είναι τηλεόραση! - αλλά τα σχόλια για το παράλογο του σεναρίου έχουν αρχίσει και το CNN Money εξηγεί γιατί το 'America Works' δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί (ακόμα και αν η FEMA παραμεριζόταν).


Στον πραγματικό κόσμο, το ποσοστό ανεργίας στις ΗΠΑ μειώνεται, και κατά μέσο όρο στη χώρα προστίθενται κάθε μήνα 224.000 θέσεις εργασίας. Ο πρόεδρος Underwood έχει μόλις 18 μήνες μέχρι τις εκλογές και θέλει να δημιουργήσει πάνω από μισό εκατομμύριο θέσεις εργασίας. Αυτό σημαίνει 277.000 θέσεις το μήνα. Από τότε που έγινε πρόεδρος ο Μπαράκ Ομπάμα, πριν από έξι χρόνια, έχουν προστεθεί περίπου 10 εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Οπότε στην ουσία ο Underwood θέλει να καταφέρει σε 18 μήνες όσα κατάφερε ο Ομπάμα σε έξι χρόνια.


Βέβαια, για να το κάνει σκοπεύει να καταργήσει το Social Security και τη FEMA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης), ορίζοντας την ανεργία «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» κάτι με το οποίο η πραγματική υπηρεσία δε συμφωνεί καθόλου, και το ανακοίνωσε στο Twitter της (άλλωστε, ούτε η φανταστική συμφωνεί με την ιδέα)

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
και επίσης, Claire Underwood Marry Me!Αυτή η γυναίκα έχει μια απίστευτη class σε ο,τι κάνει. Από τον τρόπο που κινείται, κάθεται, ντύνεται, μιλάει, χαμογελάει ή μειδιάζει μέχρι το πώς πιάνει το τηλέφωνο η γυναίκα είναι σεμινάριο αρχοντιάς!Ακόμα και όταν έπαιζε beer pong, ήταν τόσο κλασάτη που έλεγες αυτή πρέπει να γράψει savoir vivre βιβλίο αλα Ζαμπούνη και να βάλει μέσα κεφάλαιο "πώς να παίζετε beer pong σαν αυτοκράτειρα".
Λογικό αφού στις περισσότερες χώρες απαγορευεται το downloading. Ακομα και για τις ΗΠΑ ειναι ελαχιστο το ποσοστο που αναφέρεται. Γιατι κάποιος να μπει στο κόπο να κατεβασει παράνομα στις ΗΠΑ και στη Γερμανια όταν με το netflix έχεις τα πάντα με 8-9 ευρω το μήνα? Στην ελλάδα δεν κατανοούμε τις ακροβασίες σε μεγαλυτερο ποσοστό, απλά η πλειοψηφία ειναι άνεργοι και λώνουν στις σειρές.. για το μέσο έλληνα ψηφοφόρο της τελευταίας 20ετιας το μαζου εντ δε ζου αντιπροσωπεύει τη πολιτική του σκέψη
Η σκηνή της Claire στις γυναικείες τουαλέτες με τον Ρώσο διπλωμάτη είναι ό,τι πιο κορυφαίο έχω δει σαν απάντηση στο "γύρνα στις κατσαρόλες σου".Για όσους δεν το έχουν δει, δεν αποκάλυψα απολύτως τίποτα.
Μου δημιούργησε ακριβώς αυτό που σκόπευε να δημιουργήσει στον Ρώσο. Δεν μπορούσα να παρακολουθήσω ακριβώς αυτά που έλεγε από το σοκ τού τί έκανε παράλληλα. Αν ήμουν άντρας, θα συμφωνούσα με ό,τι μου έλεγε αρκεί να σταματήσει αυτή η αλλόκοτη στιγμή.