No.1

Oι τζιχαντιστές εκτέλεσαν ακόμη έναν κατηγορούμενο για ομοφυλοφιλία πετώντας τον από κτίριο

Oι τζιχαντιστές εκτέλεσαν ακόμη έναν κατηγορούμενο για ομοφυλοφιλία πετώντας τον από κτίριο Facebook Twitter
19
Oι τζιχαντιστές εκτέλεσαν ακόμη έναν κατηγορούμενο για ομοφυλοφιλία πετώντας τον από κτίριο Facebook Twitter

Αυτή είναι η τέταρτη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που οι τζιχαντιστές δίνουν στην δημοσιότητα εικόνες από τις απάνθρωπες πρακτικές των εκτελέσεων με ρίψη από ταράτσες κτιρίων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή η φρικτή εκτέλεση πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Ράκα την περασμένη εβδομάδα.

Oι τζιχαντιστές εκτέλεσαν ακόμη έναν κατηγορούμενο για ομοφυλοφιλία πετώντας τον από κτίριο Facebook Twitter

Ο άντρας που έχει κατηγορηθεί για ομοφυλοφιλία οδηγείται στην ταράτσα ενός βομβαρδισμένου κτιρίου. Οι αντάρτες έχουν δεμένα τα μάτια του και τα πόδια του και τον κρατούν στην άκρη της οροφής όσο ένας άντρας με μεγάφωνο απαγγέλλει τις κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες προχώρησε σε πράξεις σοδομισμού και χαρακτηρίζεται "παιδί του Λωτ".

Oι τζιχαντιστές εκτέλεσαν ακόμη έναν κατηγορούμενο για ομοφυλοφιλία πετώντας τον από κτίριο Facebook Twitter

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος πετιέται στο κενό από την οροφή του κτιρίου ενώ το πλήθος ζητωκραυγάζει και παρακολουθεί. Ανάμεσά τους βρίσκονται γυναίκες και παιδιά, αλλά και αρκετοί ένοπλοι του ΙΚ. Στην συνέχεια το πλήθος συγκεντρώνεται γύρω από την άψυχη σορό του άντρα και πετά πέτρες για να εξασφαλιστεί ο θάνατός του.

Oι τζιχαντιστές εκτέλεσαν ακόμη έναν κατηγορούμενο για ομοφυλοφιλία πετώντας τον από κτίριο Facebook Twitter
19

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΑΒΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΜΠΟΡΓΚΕ ΜΠΡΕΝΤΕ

Διεθνή / Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Παραιτείται ο CEO μετά από έρευνα για τις σχέσεις του με τον Τζέφρι Επσταϊν

Η αποχώρησή του από τον φορέα που διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο στο Νταβός έρχεται λιγότερο από έναν μήνα μετά τη δημοσιοποίηση νέας δέσμης εγγράφων που συνδέονται με την υπόθεση Έπσταϊν
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Διεθνή / Τι ακολουθεί για τον Άντριου μετά τη σύλληψή του και πού βρίσκεται η Σάρα Φέργκιουσον;

Bιογράφος της βασιλικής οικογένειας τονίζει ότι η «κηλίδα» των πράξεων του Άντριου επηρεάζει και υπονομεύει συνολικά τη μοναρχία, κάτι πρωτοφανές για τη σύγχρονη εποχή
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Η οικογένεια του Στίβεν Χόκινγκ υποστηρίζει ότι οι γυναίκες στη φωτογραφία ήταν φροντίστριές του

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η οικογένεια του Στίβεν Χόκινγκ υποστηρίζει ότι οι γυναίκες στη φωτογραφία ήταν φροντίστριές του

Το όνομα του καθηγητή αναφέρεται περισσότερες από 250 φορές στα εκατομμύρια emails και έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης στο πλαίσιο της έρευνας για τον Έπσταϊν
THE LIFO TEAM
ΕΠΣΤΑΙΝ ΤΡΑΜΠ ΕΓΓΡΑΦΑ

Διεθνή / «Θα τα εξετάσουμε ξανά»: Τι περιείχαν τα αρχεία Έπσταϊν για τον Τραμπ που φέρεται να έκρυψαν

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης δημοσιοποίησε στις 30 Ιανουαρίου «περισσότερες από τρία εκατομμύρια σελίδες», από τα αρχεία Έπσταϊν, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση Τραμπ εκπλήρωσε έτσι τη νομική υποχρέωσή της
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ

Διεθνή / Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για «εκστρατεία παραπληροφόρησης» ενόψει των αυριανών συνομιλιών στη Γενεύη

Εκπρόσωποι των δύο χωρών θα συναντηθούν αύριο στη Γενεύη - Ο Τραμπ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως εάν δεν καταλήξουν σε συμφωνία δεν θα διστάσει να επιτεθεί στο Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Θα επρεπε κανονικα εφοσον ζουν στην εποχη του 1.000 προ Χριστου να τους αφαιρεθουν τα κινητα, τα κομπιουτερ, το ρευμα, τα αυτοκινητα, για να ταιριαζει καλυτερα ο τροπος ζωης οτυς με τη νοοτροπια τους. Εκτελεσεις δια λιθοβολισμου και smartfones δεν πανε μαζι, πως να το κανουμε; (Black humor) :))
Δεν είναι αμόρφωτοι apostolitsa κι αυτό είναι το πιο επικίνδυνο απ' όλα: ο εκτελεστής τζχαντιστής John είναι γόνος εύπορης οικογένειας από τη Βρετανία, με σπουδές σε ακριβό κολέγιο.
Δε χρειάζονται περισσότερη μόρφωση. Απλά λιγότερη θρησκεία. Έως καθόλου θρησκεία. Αυτό ισχύει για όλους. Θα απαλλαχτούμε από πολλά δεινά.
Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και οι ιστότοποι, είναι να μην αναπαράγουν αυτές τις φρικαλεότητες. Ταΐζουν την ματαιοδοξία των ψυχοπαθών εκτελεστών όταν το κάνουν.
Τι είναι χειρότερο, το οτι τον έριξαν από το κτίριο ή το οτι τον λιθοβόλησε ο λαός μετέπειτα;Άραγε πέφτοντας από το κτίριο ή νιώθοντας τις πέτρες και τα τούβλα στο σώμα του (εάν είχε επιζήσει απ'την πτώση) ήξερε πως την ίδια στιγμή ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι σε κάποιο άλλο μέρος της γης παντρεύεται και ζει ελεύθερο;Σκεφτόταν πως η κατάληξή του δεν θα ήταν τόσο τραγική εάν είχε γεννηθεί σε άλλη τοποθεσία ή άλλη χρονολογία; Για τι ένιωθε μεγαλύτερη θλίψη; Για το δεδομένο του θανάτου του ή για τους γονείς, συγγενείς και φίλους που περίμεναν από κάτω να του ρίξουν ώστε να απαλλαχθεί η κοινωνία τους από αυτό που θεωρούν "μίασμα"; Τι μπορεί να κάνει κάποιος άλλος της ίδιας κοινωνίας ώστε να γλιτώσει και να αποκτήσει πλέον το αυτονόητο: ισότητα και δικαίωμα στη ζωή;Δεν ξέρω τι να ευχηθώ και για τι να ελπίζω πλέον. Το μόνο που ξέρω είναι πως δεν είμαι ελεύθερος.
Όσο ακραίο κι αν ακούγεται θα συμφωνήσω μαζί σου. Δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι δεν πρόκειται να αλλάξουν στον αιώνα τον άπαντα. Μόνο ο θάνατός τους θα φέρει την αλλαγή. Ακραίο αλλά δυστυχώς πέρα για πέρα αληθινό.
Ποιοι αθώοι? Αυτοί - άντρες, γυναίκες και παιδιά - που λιθοβολούν τα αιμόφυρτα θύματα? Μέχρι τώρα πίστευα ότι ο απλός λαός υποφέρει κάτω από το καθεστώς αυτό. Μάλλον έκανα λάθος. Προχτές όταν τριγύριζαν στους δρόμους με τους αιχμαλώτους στα κλουβιά, πλήθος κόσμου ζητωκραύγαζε.
Το βομβαρδίστε τους είναι συμβολικό. Δεν με ενδιαφέρει με τι μέσα θα τους καταπολεμήσουν, αρκεί να το κάνουν. Όσο επιτρέπουμε τέτοια έκτροπα να γίνονται χωρίς να αντιδράμε τόσο πιο πίσω πηγαίνουμε. Αλλά οκ τι λέω τώρα. Η καταστροφή ιστορικών μνημείων, η δολοφονίες ξένων κρατουμένων, η σεξουαλική εκμετάλλευση των γυναικών και το κυνήγι των ομοφυλόφιλων δεν αρκεί για να πείσει την Δύση. Πρέπει δηλαδή οι "άνθρωποι" αυτοί να μπουκάρουν με τις μαύρες σημαίες τους στην Ρώμη για να νιώσουμε;