Σαμαράς: «Eίναι ή ανόητος ή ανεύθυνος»

Σαμαράς: «Eίναι ή ανόητος ή ανεύθυνος» Facebook Twitter
4

Έμμεση αναφορά-και μάλιστα με βαριά λόγια- στον αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ έκανε το μεσημέρι  μιλώντας  στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει την κρίση, είπε, χωρίς να αναφέρει όνομα: «Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι ξένοι αξιωματούχοι, που κάθε τόσο βγαίνουν και προεξοφλούν ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει!

Τους θεωρώ -και το λέω ανοικτά και δημόσια- υπονομευτές της εθνικής προσπάθειας! Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ορθοποδήσει η χώρα κι εκείνοι κάνουν ότι μπορούν για να αποτύχουμε. Δεν ξέρω πια, αν το κάνουν συνειδητά ή από ανοησία. Ξέρω όμως, ότι είναι ανεύθυνοι. Και εν πάση περιπτώσει, δεν θα τους περάσει...»

Ο Ρέσλερ είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα δύσκολα θα τα καταφέρει, συμπληρώνοντας ότι πλέον μια έξοδος της από το ευρώ δεν θα είχε δραματικές συνέπειες.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια