Ο Τζον Όλιβερ γίνεται viral παγκοσμίως σατιρίζοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη

Ο Τζον Όλιβερ γίνεται viral παγκοσμίως σατιρίζοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη Facebook Twitter
O Τζον Όλιβερ
23

Την Κυριακή στο Last week tonight, η δημοφιλής αμερικάνικη εκπομπή του Άγγλου Τζον Όλιβερ, ο οποίος σχολιάζει την επικαιρότητα με βρετανικό χιούμορ, αναφέρθηκε στην Ελλάδα και στο στυλ του Γιάνη Βαρουφάκη.


«Όπως θα ξέρετε, η Ελλάδα πριν από λίγο καιρό σχεδόν χρεοκόπησε, μετά από χρόνια οικονομικής κακοδιαχείρισης, και η υπόλοιπη Ευρώπη, κάνει επιχειρήσεις διάσωσης. Οι όροι αυτών των δανείων είναι πολύ σκληροί, και η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να τους διαπραγματευτεί εκ νέου. Την Παρασκευή υπήρχαν νέες εξελίξεις.»


«Αν αναρωτιόσαστε γιατί η Ευρώπη συμφώνησε, αυτό έγινε γιατί ήταν αναγκασμένη. Αν η Ελλάδα καταρρεύσει, μπορεί να παρασύρει μαζί της και το ευρώ. Αυτή τη στιγμή, πολλά εξαρτώνται από την Ελλάδα.»


Στη συνέχεια αναφέρεται στην εμφάνιση του Γιάνη Βαρουφάκη:


«Αν προσπαθείς να κάνεις μια ολόκληρη ήπειρο να σε εμπιστευτεί, δεν είναι καλή ιδέα να είσαι ντυμένος σαν τον θείο του Pitbull.»

Ο Τζον Όλιβερ γίνεται viral παγκοσμίως σατιρίζοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη Facebook Twitter
O Pitbull


«Για άνθρωπο που προσπαθεί να σώσει τη χώρα του από την καταστροφή, είναι αρκετά χαλαρός. Η χώρα σου είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης, και μιλάς σαν μάνατζερ στριπτιζάδικου που βγάζει λόγο στο πάρτι της συνταξιοδότησης του.»


«Τι είναι αυτά που φοράς; Ντύσου για την οικονομία που θέλεις, όχι για την οικονομία που έχεις.»

23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM
Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM