Ψυχάρης εναντίον Απ. Κακλαμάνη

Ψυχάρης εναντίον Απ. Κακλαμάνη Facebook Twitter
5

Μια φράση του Απόστολου Κακλαμάνη- ο οποίος συχνά καταφέρεται εναντίον των ΜΜΕ, -κατά του Σταύρου Ψυχάρη, έγινε αφορμή να αντιδράσει ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ και να απειλήσει με αποκαλύψεις τον κ. Κακλαμάνη.

Η φράση που είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ήταν: «Πέρασε ο καιρός που έβγαζε τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ ο Σταύρος Ψυχάρης».

Σήμερα, μέσα από τη στήλη Μικροπολιτικός των Νέων ο κ. Ψυχάρης απαντά:  «Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης (τέως, τέως κ.λπ. και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) είπε προχθές ότι ως τώρα την ηγεσία του κόμματος τη διόριζαν ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και ο κ. Γ. Μπόμπολας. Κάπου φαίνεται να τα μπερδεύει ο εν λόγω... έφεδρος. Από τη θέση του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον απέκλεισε τότε με μία ολιγόλογη δήλωσή του ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος, που είπε στους δημοσιογράφους: Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!»

Ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ προαναγγέλλει για τη συνέχεια και μια ιστορία από τα παλιά: «Αύριο θα σας γράψω τη συνέχεια, που διαδραματίζεται επί απριλιανής χούντας στη Νέα Σμύρνη.»

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

TV & Media / Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

Η εμφάνισή της στο podcast του συντρόφου της ήταν έκπληξη για τους φαν της, όμως πέρα από το νέο της άλμπουμ και τη μουσική της, η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε - για πρώτη φορά - και για τη σχέση της
LIFO NEWSROOM
Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Κατάλαβα, δεν το πήρε το δάνειο και άνοιξε πόλεμο. Μετά τον Κακλαμάνη ανέλαβε εργολαβικά, μαζί με τον άλλο αγνό εκδότη, τον κομιστή των εκατομμυρίων, να πετάξει τόνους λάσπης στην οικογένεια Παπανδρέου. Δεν έχει καμία σημασία που βασίζεται στο κάποιος είπε κάπου κάτι και όχι σε στοιχεία. Λέγε, λέγε κάτι θα μείνει.Γιατί δεν κάνει μια συγχώνευση των Νέων και του Βήματος με την Αυριανή του Κουρή; Χειρότερες τις κατάντησε τις εφημερίδες του ο Ψυχάρης μέσα στην απόγνωσή του, που ο Παπανδρέου του έκλεισε τις στρόφιγγες των κρατικών παροχών. Μιλάμε για μεγάλη πίκρα.
Εκείνο το δανειο, που δε του το έδινε ο Παπανδρέου, το πήρε τελικά ο Ψυχάρης ή θα φτάσει να υποστηρίξει μέχρι και Τσίπρα για να το πάρει;Οι απειλές για αποκαλύψεις που ξέρει αλλά έκρυβε μέχρι τώρα, πιστεύει ότι εκθέτουν τον Κακλαμάνη ή τον ίδιο τον μπαμπά του βουλευτή της Ν.Δ.;