Πανούσης: Αν οι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν, να σπάσουμε τη Σένγκεν

Πανούσης: Αν οι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν, να σπάσουμε τη Σένγκεν Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΟΔΟΥΚΑΣ
26

Ακόμα και μονομερή ακύρωση της συνθήκης Σένγκεν προτείνει ως ύστατη λύση ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό.

«Αν οι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν τι τους λέμε, τότε να σπάσουμε τη συνθήκη Σένγκεν και να δώσουμε χαρτιά σε 300.000 μετανάστες που θα διαχυθούν στην Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ, διευκρινίζοντας πάντως ότι αυτή είναι προσωπική του άποψη.

«Θα χρειαστούν δύο χρόνια για να αλλάξει η συνθήκη του Δουβλίνου, όμως έως τότε θα έχουμε 2,5 εκατ. παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα» δήλωσε.

26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM