Σόιμπλε: Ο Τσίπρας θα έχει τώρα δυσκολίες να εξηγήσει πράγματα στους ψηφοφόρους του

Σόιμπλε: Ο Τσίπρας θα έχει τώρα δυσκολίες να εξηγήσει πράγματα στους ψηφοφόρους του Facebook Twitter
15

Την ικανοποίηση του για την συμφωνία με την Ελλάδα και την επέκταση του προγράμματος εξέφρασε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας στα γερμανικά ΜΜΕ, έχοντας μάλιστα ένα «καρφί» για τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

 «Η ελληνική κυβέρνηση θα έχει ούτως ή άλλως δυσκολίες να εξηγήσει πράγματα στους ψηφοφόρους της, εμείς δεν θέλουμε να της προσθέσουμε και άλλες», ήταν η απάντηση που έδωσε ο γερμανός υπουργός σε ερώτηση δημοσιογράφων, σημειώνοντας ότι η συμφωνία  πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έθεσε ο ίδιος και το Βερολίνο.

Έκανε δε γνωστό ότι είχε επικοινωνήσει προεκλογικά με τον Αλέξη Τσίπρα και του είχε πει ότι αν θέλει να υποσχεθεί πολλά καλύτερα να μην εκλεγεί γιατί δεν θα μπορέσει να κάνει πράξη τις υποσχέσεις.

Προειδοποίησε ακόμη ότι «δεν θα εκταμιευτεί κανένα ποσό εάν δεν υπάρξει «επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος».

15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM